2777
2789
عه انشالله تموم شد باش مدلش🥲خواهرشر سن بالا و مجرد خیلی بد براشون شوهر پیدا کن خواهر منم یکی داشت ه ...

شوهرم خوب اینارو نمیگیره با بد هم ازدواج نمیکنن

مگه دیوانه ام خودمو تو دردسر بندازم 

فقط دور باشن از من 

اونا ۴۰ سالشونه لباساشون چجور به من ۱۸ ساله بیاد مامانم یکم سنش از اونا بالاتره به شوهرم گفتم میخواد ...

خواهر بهترین کار اینه دنبال شوهر واسشون بگردی و یه جوری که شوهرت ک خنواده شوهرت فکر کنن خودشون اون کیس را پیدا کردن 

وگرنه همش اذیتی نا ازدواج نکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بایدفکری کنی اینطور تا اخرش همینه شوهرت باید ب تابع تو باشه نه خانوادش مخصوصا خواهرش سنت کمه و ...

دیگه راه چاره ای نیس 

لباسو پاره میکنم میندازم دور 

شوهرم خوب اینارو نمیگیره با بد هم ازدواج نمیکننمگه دیوانه ام خودمو تو دردسر بندازم فقط دور باشن از م ...

محل کار شوهرت همکار که مناسب خواهرهاش داشته باشه نداره ؟

ی۶ چندتا مهمانی به بهانه ای مثلا تولد و خرید چیزی و... بگیر 

همکارهاش بیان و خواهرشوهرهاتو بپسندن

اونا ۴۰ سالشونه لباساشون چجور به من ۱۸ ساله بیاد مامانم یکم سنش از اونا بالاتره به شوهرم گفتم میخواد ...

مثلش رو نخری لااقل بخر مهم هزینه کردنه

اگه کتت رو نپوشیدی بذار اونا بخرن اگ ب دلت نبود ببر عوض کن

اره خوب بگو بده خواهرت گناه دار خوشش اومد من چشم دنبال یک مدل دیگ😆البت گمونم چون بی شوهرن انقد دلسو ...

آره میخوام همینطور بگم بلکه بفهمه 

ولی بخدا واقعا از چشمم افتاده 

من به شخصه زندگیو خیلی راحت میگیریم ، این موضوع که استاتر براش خون و خونریزی میخواد راه بندازه اصلا ...

منم مثل شما هستم تازه خوشحالم میشم کسی از رو لباس من بره بگیره خوشش اومده دیگه ...

ولی فقط اسی نیست الان همه تو این تاپیک موضع گرفتن 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
بنظرم همسرت لجبازه و رفتار بچگونه داره من باشم با این وجود این کارو نمیکنم نهایت دوبار مراسم سمت فام ...

نه لباس زیاد میخرم اما شوهرم بعد عروسی پول نمیداد زیاد بخرم مادرم واسم میگرفت

دمپاییم پاره شد میگه نمیخواد بخری بده بدوزن 😐😐😐

اونوقت واسه خواهراش اونطوریه

خواهر بهترین کار اینه دنبال شوهر واسشون بگردی و یه جوری که شوهرت ک خنواده شوهرت فکر کنن خودشون اون ک ...

از کجا پیدا کنم آخه متاسفانه اخلاق هم ندارن 

مثلش رو نخری لااقل بخر مهم هزینه کردنهاگه کتت رو نپوشیدی بذار اونا بخرن اگ ب دلت نبود ببر عوض کن

دیگه عوض نمیکنن

آزه بهترین کار همینه امروز بریم بازار جیب شوهرمو خالی کنم جهنم آیندمون

نمیدونم ،من که بقیه رو درک نمیکنم

به نظرم ما مردم خیلی با هم نا مهربون شدیم الان چند نفر گفتن چون بی شوهرن عقده ای هستن .‌در صورتی که شوهر رو همه میتونن کنن حتما خودشون نخواستن با هر کسی ازدواج کنن یه لباس خریدن رو چه گنده می‌کنن حالا انگار شوهر چی هست ؟ 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند