2777
2789
عنوان

خانما بیایید توروخدا

104 بازدید | 16 پست

دیروز دوتا بیبی چک زدم تاپیک های قبل هست خواستید برید ببینید عکسشو خلاصه دیروز ک زدم ی خط کمرنگ واضح افتاده بود رو هردوتاشون ولی الان خط cداره ب زور نشون میده یعنی باردار نیستم ؟😭😭

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من روزای ۱۲ و ۱۳ انتقالم زدم از اینم کمرنگ تر بود ولی شکرخدا باردار بودم.چندروز از موعدت گذشته؟برو آزمایش تیتر بتا

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
عزیزم من روزای ۱۲ و ۱۳ انتقالم زدم از اینم کمرنگ تر بود ولی شکرخدا باردار بودم.چندروز از موعدت گذشته ...

روز 14انتقالم هست دیروز زدم دوتا بیبی چک یکی صب یکی غروب ک هردو خط افتاد وخط تی فقط کمرنگ بود ن سی ولی الان بعد چند دقیقه ب زور فقط خط c مشخص

روز 14انتقالم هست دیروز زدم دوتا بیبی چک یکی صب یکی غروب ک هردو خط افتاد وخط تی فقط کمرنگ بود ن سی و ...

توکلت به خدا باشه.کی باید آزمایش بدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
توکلت به خدا باشه.کی باید آزمایش بدی؟

بارداری ب سلامتی ؟ خوش ب حالت خدا نی نی تو برات حفظ کنه براماهم دعا کن برا ماهایی ک اینجوری امیدوار و بعد ناامید میشیم

روز 16انتقالم ک میوفته پنجشنبه

خیر باشه گلم.اشتباه ما اینه بیبی چک می‌زنیم.منم ۱۸ انتقال باید آزمایش میدادم طاقتم نگرفت چندروز قبلش بیبی زدم انقد کمرنگ بودن به زور دیده می‌شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بارداری ب سلامتی ؟ خوش ب حالت خدا نی نی تو برات حفظ کنه براماهم دعا کن برا ماهایی ک اینجوری امیدوار ...

سلامت باشی عزیزم.ببین منم دوتای اولی کمرنگ کمرنگ بود بعد یه مارک دیگه گرفتم اونم زدم این بار اصلا چیزی ندیدم(فکر کنم تاپیکم زدم)ولی آزمایشم مثبت شد.دیگه بیبی نزن دو روز فقط صبر کن.مثل من یه رمان بخر یا دانلود کن خوب سرت گرم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیر باشه گلم.اشتباه ما اینه بیبی چک می‌زنیم.منم ۱۸ انتقال باید آزمایش میدادم طاقتم نگرفت چندروز قبلش ...

نمی‌دونم هیچی برام دیگه مهم نیس حتما خدا اینجوری میخواد دیگه چی ازدستم برمیاد بزار هرچقدر دوست داره نا امیدم کنه 

نمی‌دونم هیچی برام دیگه مهم نیس حتما خدا اینجوری میخواد دیگه چی ازدستم برمیاد بزار هرچقدر دوست داره ...

وا دختر تو عکس بیبی چک مثبت گذاشتی بعد ناامیدی؟؟یه درصد فکر کن این یکی بیبی چک خراب بوده.تا روز آزمایشت مراقبتو ادامه بده،داروهاتو سروقت استفاده کن و دعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشی عزیزم.ببین منم دوتای اولی کمرنگ کمرنگ بود بعد یه مارک دیگه گرفتم اونم زدم این بار اصلا چی ...

نمی‌دونم بخداقسم ک  نمیدونم مهم نیس برام انقد دلم الان شکسته ک هیچی نمی تونم بگم خیلی بغض دارم 

وا دختر تو عکس بیبی چک مثبت گذاشتی بعد ناامیدی؟؟یه درصد فکر کن این یکی بیبی چک خراب بوده.تا روز آزما ...

می‌دونی دلم شکست خیلی زیاد آخه چرا خدا اینجوری باهام کرد بیبی چکام مثبت شد گفتم مامان شدم بعد5سال ولی الان یهو خطو برای من منفی کرد این چ بازیه باهام راه انداخت میخواد شرمندم کنه؟