2777
2789
عنوان

طبیعیه بعد چهار روز علائم بارداری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 19 پست
پس چرا من اینطوری شدم آخه حالم بشدت بدهحتی کمرمم درد میکنهاینو یادم رفت تو تاپیک بگم

شما خواسته یا ناخواسته باید بگید اقدام داشتید به هر حال ...

تو اقدام هم رحم ممکنه واکنش هایی نشون بده 

حتی ممکنه این ماه پریودیت عقب جلو هم بشه 

و این طبیعی ،رحم به اسپرم واکنش نشون میده...

این کمردردی که شما دارید 

احتمال داره تخمک گذاری باشه 

وقتی اقدام بودم یه ماه تقریبا 

وسط سیکل 

حالات شما رو پیدا کردم 

درد کمر هم شبیه درد خفیف پریودی 

یه لکه صورتی هم دیدم

چون هیچ وقت سابقه نداشتم 

از ترس دکتر رفتم

سونو دادم 

دکتر گفت تخمک گذاری بوده

شما خواسته یا ناخواسته باید بگید اقدام داشتید به هر حال ...تو اقدام هم رحم ممکنه واکنش هایی نشون بده ...

اره درسنه

حامله بودی عزیزم؟ یا فقط برای دوران تخمک گذاریت بوده اون درد و لکه؟

منم دو ماه پیش لکه بینی داشتم رفتم چک آپ گف چیزی نیس برای دوران تخمک گذاری بوده..عفونت نداری زخم هم نداری..یه لکه بینی عادی بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چرا من اینطوری شدم آخه حالم بشدت بدهحتی کمرمم درد میکنهاینو یادم رفت تو تاپیک بگم

من سه ماهه اقدامم دقیقا اولین اقدامم همین علائمو داشتم و کمر درد شدید، این بخاطر ورود اسپرمه، هورمونات تغییر کردن بدنت داره خودشو اماده میکنه شاید حامله نشی همین ماه اول ولی این تغییرا نشونه خوبیه