2777
2789
عنوان

اونایی که سرم آهن زدین🥲یه سوال

249 بازدید | 40 پست

با چند بار اوکی شدین؟

من چند ماه پیش زدم اوکی شدم

باز آهن هام ریزش شدید کرده

باز باید تزریق کنن برام 

دلم میخواد گریه کنم باز درد باز تجربه اون حس بی خود 

خیلی میترسم 

شما با چند دوز اوکی شدین؟

😢بدنم تحمل نداره

حتی دکترام میگن خیلی سنگینه فک کن بعد ما اینو وارد بدن میکنیم 

تو سنگ صبوری تو بی دل مو جوری که ایخی درآریم و دل واپسی 🫀. دی بو دنیای منی ...🤍

خیلی اهنت پایینه؟ باتغذیه درست نمیه؟

شیره انگور پسته جگر مویز اسفناج گوشت قرمز چگر بوقلمون

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوریه مگه؟منم خیلی کم خونم

من کم خونم آهنمم پایینه متاسفانه 

ب صورت ویال هست 

عین امپول از داروخونه می‌خریم با ی چی قاطی میکنن میریزن تو سرم 

چون غلیظه بعدش ممکنه آلرژی بدی فشارت بیفته و ی مدت ناخوش باشی کلا تا جذب شه

خیلی اهنت پایینه؟ باتغذیه درست نمیه؟شیره انگور پسته جگر مویز اسفناج گوشت قرمز چگر بوقلمون

۵ بودم 

بعد رفت بالا باز افت کرد شد ۱۰ 

ولی سرگیجه هام باز داره میاد 

غذای آهن دار مصرف میکنم روزی ۲ تام قرص اهن 

ولی هنو هیچ

من فرتین خونم اردیبهشت قبل هیستروسکوپی ۷۲ بود

نمیدونم دکتر چه بلایی سرم اورده خونریزی سیکلهام وحشتناک شده پنجشنبه ازمایشم گرفتم فرتین خونم اومده زیر ۱۰ 

دایم سرگیجه دارم

فرکورتدئودنال داد دکتر داروخانه روزی دوتا

ولی میترسم بخورم

سلام چرا باز افت کرد اهنت؟

باید بررسی بشه 

ممکنه برا پریود باشه ک من پریودم خونریزی شدید ندازم

ممکنه معده باشه مثلا زخم معده یا میکروب 

یا دور از جون دلیل دیگه 

باز باید آزمایش بدم 

بابا مال من شیش بود چن ماه قرص خوردم الان بهترم ، ولی دکترم گفت سالی باید ۳ماه بخوری

اهن و میگی ؟

اون آهن و دکتر میگفت ۲ ماه بخور ی ماه نخور 

وقتی اوکی شد فقط پریودا بخور

ولی من سرم آهن و میگم چند دفعه اوکیه تزریقش

باید بررسی بشه ممکنه برا پریود باشه ک من پریودم خونریزی شدید ندازمممکنه معده باشه مثلا زخم معده یا م ...

خب برو ببین از چیه بنظرم برو دکتر خون از من اهنم دو بود سه تا زدم قرصم میخورم حالا باز باید از بدم ببینم چند شده منم خونریزی ندارم قبلاً کم خون بودم اما الان زیاد شده چه آهنی زدی من مثرشما نشدم حساسیت دادی

من فرتین خونم اردیبهشت قبل هیستروسکوپی ۷۲ بودنمیدونم دکتر چه بلایی سرم اورده خونریزی سیکلهام وحشتناک ...

پای حتما بخور 

تپش قلب هم میاره ایجوری 

تنگی نفس خیلی اذیت میشی ایجوری بعد با پریودی هم باز آهن از دست میدی حتما داروتو بخور 

منم فریتینم فعلا پایینه 

کاملا میفهممت