2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ترتینویین بخر 

شبا اندازه ی لپه از ترتینویین قاطی مزطوب کننده ات کن بزن به جاهای لک دار پوستت 

فردا صبح بشور و ضدافتاب بزن تا یک دوهفته پوستت میشه پوست بچه بهت قول میدم تضمینی هیچ لکی رو صورتت نمونه

یه ترتینویین بخر شبا اندازه ی لپه از ترتینویین قاطی مزطوب کننده ات کن بزن به جاهای لک دار پوستت فردا ...

جدی ..من از این کرمای دستساز میخرم مشابه معجزه ..لایه بردارن ..

به نظرت این که گفتی هم بخرم؟؟

لاسیل پیگماسل فوق العاده اس من برا کک و مکام و لکه هام زدم 90 درصدشون رفتنقیمتش رو یادم نیست اما فک ...

یک دوره زدید؟ روزها یا شبها؟ مراقبت خاصی داره ؟ 

ممنون میشمکجواب بدید منم خیلی دنبال راه حلم برا رفع کک ومک

منم پوستم لک آورد خیلی کم ولی ضدآفتاب زدم با آب پیاز قرمز الان خداراشکر خوب 

دیگه بدون ضد آفتاب جایی نمیرم 

روی لک ها باید بیشتر ضد آفتاب بزنیم 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
برا کک ومکی که چندساله هست جواب میده؟

ماله من 5 ساله بودن، ربطی ب سن لک نداره من مامانمم صورتش لک داشت از اول جوونیش با این خیلی کمرنگ شدن

مشکلش اینه حجمش کمه خیلی زود تموم میشه

جدی ..من از این کرمای دستساز میخرم مشابه معجزه ..لایه بردارن ..به نظرت این که گفتی هم بخرم؟؟

معجزه اگه قطعش کنی پوستت نابود  میشه چرا کرم دست ساز استفاده کردی گلم

ترتینویین فقط داروخانه هست و تمامی پزشکا تجویز میکنن قیمت خیلی کمی هم داره الانم فصلشه

یک دوره زدید؟ روزها یا شبها؟ مراقبت خاصی داره ؟ ممنون میشمکجواب بدید منم خیلی دنبال راه حلم برا رفع ...

صبح ی بار، شبم یه بار

فروردین تا تیر یه بار خریدم استفاده کردم، دیگه نخریدم تا تخفیف بخوره، شهریور زدم تا ابان، دیگه بیشترشون رفتن، ی بار دیگه بخرم بزنم فک کنم کامل برن

صورتت رو تمیز باید بشوری بعد بزنی، بعد ک حس کردی جذب شده روش ابرسان میزنی اگه خواستی