2777
2789
عنوان

از روزی که عمم گفته شب یلدا قراره با ما بیاد خونه مادربزرگ مادریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 57 پست

خداییش من نمیدونم چرا همه فکر میکنند باید شب یلدا یا عید  حتما دور هم جمع بشیم، بعضی ها اینقدررر سمی اند که ادم واقعا با فکر اینکه چند ساعت قراره باهاشون سپری شه اعصاب خوردی میگیره. این شبها ادم باید به خودش خوش بگذره، کاش این رسم لعنتی برداشته میشد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه تو جمع خانواده مادری هم ول کن ما نیستن با اون بچه ی تخسش

زنگ بزن بگو عمه چیزی شده؟  اگه گفت نه  بگو فکر کردم با فامیل خودتون بحثی یا مشکلی پیش آمده که می خواهید با ما بیایید؟   آخه معمولا این مناسبت ها دو هر کسی می ره خونه بزرگتر خودش نه خونه بزرگتر یه فامیل دیگه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

چه داستانی شده این شب یلدا

وای دقیقا یه شبه مثل همه ی شبها یک دقیقه بیشتر تایمش ولی یک ماه از قبلش خانواده ها دعوا دارن سر اینکه خونه کی برن یا کیو دعوت کنن یا لباس چی بخرن تا یک ماه بعدشم جنگ و دعوا هست که مادرشوهره عروس و دعوت نکرد مادرزن داماد و تحویل نگرفت اصلا یه وضعی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خداروشکر من خودم خانوادم یه شهر دیگن مادرشوهرمم انقدر خسیسه که خوش شب یلدا میره خونه یکی دیگه که بجه هاش نرن خونش🤣🤣🤣🤣

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من عمم بهم سلامم میکنه حمله عصبی بهم دست میده، بخواد بیاد خونه خودمون ک تشنج میکنمدیگه جرئت داره بیا ...

بخدا من حتی میان خونه خودمون از اتاق هم در نمیام بیرون الان هم شانس آورده درس داشتم و وگرنه زنده نمونده بود 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

خداییش من نمیدونم چرا همه فکر میکنند باید شب یلدا یا عید حتما دور هم جمع بشیم، بعضی ها اینقدررر سمی ...

وای مندانقدر تو خونه خودم راحت ترم خوش میگذره کهدنگو ۱۶ساله شب یلدا خونه ی خودمونیم

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
وای دقیقا یه شبه مثل همه ی شبها یک دقیقه بیشتر تایمش ولی یک ماه از قبلش خانواده ها دعوا دارن سر اینک ...

ما هر سال یعنی تو این ۱۶ سال همیشه رفتیم خونه مادر بزرگ مادری اونم با جمع خاله ها و دختر خاله و پسرخاله ها حالا فکر کن عمه ام مثل گل سر سبد میخواد بشینه وسط ما 

وای دقیقا یه شبه مثل همه ی شبها یک دقیقه بیشتر تایمش ولی یک ماه از قبلش خانواده ها دعوا دارن سر اینک ...

ب امام حسین دیشب تا شوهرم گفت مریم شب یلدا چکاره ایی گفتم توروقران فقط بس کن تا شب یلدا یه غلطی میکنیم دیگه بدبخت ادامه نداد

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

بخدا من حتی میان خونه خودمون از اتاق هم در نمیام بیرون الان هم شانس آورده درس داشتم و وگرنه زنده نمو ...

دقیقا منم، همیشه ام بهم میگه تو انگار دلت با ما نیست

ی بار میگم اره نیست حالا برید گمش.... 

من خونشون نمیرم اصلا

چه داستانی شده این شب یلدا

واقعا 

کی حال داره تو این سرما؟؟

تو خونه هاتون بگیرید بخوابید کنار بخاری

دوباره باید خونه مادرشوهر و ریخت خودشو دختراشو سه چهارساعت تحمل کنم.والا همون عید نوروز بسمون نبود؟

فکر کنم تنها کسی که عمه هاشو بیشتراز خاله هاش دوست داره منم 😂

اسی تو از بندگان برگزیده خدایی😂😂