2777
2789
مرسی عزیزدلممم من خودم عاشق سیرم ولی ازبوش ک بخواسوارتاکسی واینابشی یاجایی بری میادمیترسم نمیدونم چج ...

سیر را قورت بده جانم و بعدش نخود چی بخور 

و یا توی هر غذایی که درست میکنی همینجوری هم یه حبه پبندازی هم اثرشو میزاره و هم بوش کمتره قشنگم ،)فقط اگر کسی هست که دارو ی رقیق کننده ی خون مصرف میکنه و یا فشار خون داره توی خونه ، حواست باشه خوردن هرروز سیر واسش خوب نیست 🥰😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میزارم وای سرازخودهرروزماه میزنم میدونم ضررداره ولی دردشواروم نیکنه اماموقته بعدش بازمیا

دکتر رفتی؟ برو قرص واژن برات بنویسه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
نه جانم خودمم دنبال مارک خوب هستم واسه ژل روشون نوشته بستگی به میزان قوی بودنشون مثلا روزی یه بار مث ...

مرسی عزیزدلمممم ازراهنماییات اره عزیزم تهران بزرگه پردکتره ادم نمیدونه کدوم خوبه کدوم بد  بنظرم ژل نمیتونه عفونتوازحفره های واژن بیرون بیاره اخه باناخن درشون میارم 

مرسی عزیزدلمممم ازراهنماییات اره عزیزم تهران بزرگه پردکتره ادم نمیدونه کدوم خوبه کدوم بد بنظرم ژل ن ...

نه فدات 

ژل واسه جلوگیری از عفونت و چربی های اطراف واژن و بوی واژن هست 

و یا جلوگیری از خارش ناشی از عفونت 

ولی خوب باید حواست باشه زیاد نشوری باهاش که خشکی بگیری و اینکه ژلت برند خوب و ضد حساسیت باشه مهربونم

سیر را قورت بده جانم و بعدش نخود چی بخور و یا توی هر غذایی که درست میکنی همینجوری هم یه حبه پبندازی ...

مرسی عزیزدلممممم فک کنم  ازنصف نصف کمترینی بجانصف سیر۱چهارمشوبااب قورت بدیم خوب باشع اثرمیکنه عزیرمممم مرسییی  ازراهنماییت

بله بعد با صابون دستات رو بشور

قبل شستشوجی قبلش باچی دستاموبشورم که کثبف نباشه اخه میخام دست بزنم واینک عزیزم ببخش انق سوال مبکنم چجوردست بزنم انگشتموفروکنم داخل واژن کامل؟😛😬

نه فدات ژل واسه جلوگیری از عفونت و چربی های اطراف واژن و بوی واژن هست و یا جلوگیری از خارش ناشی از ع ...

مرسی قلبمممم چشمم سربرج یه خوبشومیخرمممم ممنون ازراهنماییات میبوسمت

عفونته زردرنگ وتقریباسفته به سبزهم میخوره نمیدونم قارچیه یاباکتریایی برم دکتربازدارومینویشه داروهاک ...

خدا بکشه این شوهرای عوضیو 

تو و شوهرت هر رور مترونیدازول بخورین صد در صد خوب میشین فقط بهش بگو هر غلطی میکنه کاندوم بزاره