2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم دوتاخط افتاده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 164 پست
اعتقاد آدما به خودشون مربوطه عزیزم من برام مهم نیست شما به چی‌ معتقدی یا نیستی . همونجور که اعتقادات ...

دل ها شده بازار سردی از عواطف

واقعا دل باید خیلی سنگ باشه که راحت بشینی و از کشتن بگی

آیا کشتن خوبه و جلوگیری از کشتن خرافه؟ 

من با افتخار از اعتقاداتم میگم و همه جا جار می‌زنم 

شما غیر مذهبی بودنت رو حق نداری جار بزنی چون خدا جلوت ایستاده

اسی من خودم تو شهر غریبم اینجا حتی یدونه فامیل هم ندارم بچمم هم سن بچه کوچیکه شما بود باز باردار شدم به سقط فکرم نکردم چطور بچه اولم جونمه این یکی هم بچمه و جونمه چطور بکشمش هرچند خودم برا بزرگ کردنشون جونم بالا بیاد حاضر نیستم خار به پاشون بره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم مخالفه سقطم ولی شوهرم ناراحت شد گفت باید سقط کنی الان شرایط نداریم منم حالم گرفته شد دیگه دودل ...

جسمی روحی داغون میشی ب حرف شوهرت گوش نده.خیلی اذیت بود سفت و سخت مراقبت میکرد ن الان کار از کار گذشته

خودم مخالفه سقطم ولی شوهرم ناراحت شد گفت باید سقط کنی الان شرایط نداریم منم حالم گرفته شد دیگه دودل ...

نگهش دار لطفاً گناه داره.خدایی ناکرده خدا قهرش میاد.اگه روح داره جنین ت اصلا و ابدا سمت سقط نرو

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
آدم سن و سال دار رو با رویان مقایسه میکنید ؟اوکی من صحبتی با شما ندارم ☺️

فرقی نداره؟ 

ممکنه اون رویان که به نظر شما ارزش نداره 

فردا که دنیا اومد و انسان کاملی شد یه دانشمند یه جراح یه فضانورد یه انسان مفید برای کل بشریت باشه و بشه

بازم فرقی نداره؟ 

نمیشه خوب پسرم تازه یسال و سه ماهشه خیلی کوچیکه

عزیزم خواهر من دخترش ۶ماهه بود باردارشدن الان اخرای سه ماهشه دخترشم نه ماهه ذوق دوتاشونم دخترن همچین ذوق میکنه ما ازشنیدنش تو شوک خودش خوشحال تازه یه پسر شیطون وشیرین هم ماشاءالله داره که پیش دبستانیه حساب کن دخترسومی بیاد دومی میشه پونزده ماهه .این بچه هدیه ی خداس قدرشو بدون .اینو منی بهت میگم چقدر دویدم دنبال بچه یه دختر بیشتر قسمتم نشد .

سقط نکنید گناه داره مخلوق خداست. اونکه گناهی نداره. بعد تا به دنیا بیاد پسرت میشه دوسالش بزرگتره میف ...

اره از همون موقعی که شوهرم گفت سقط کن حالم گرفته شد دردکمر اینامم شروع شده حالا نمیدونم بخاطره استرس هست یا نه

«نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
ایشالله یه نی نی خوشگل بده بهت خدا ولی خوب باید بهترین تصمیم رو بگیریم اونم بسته به شرایط دیگه

بخدا تا بدنیا بیاد از این رو ب اون رو میشه وضعتون هم برکت میاره هم رزق و روزی ببین من خالم یه دختر ۵ ساله داشت پسرشو باردار شد پسرش یک ساله نبود سومی و ناخواسته باردار شد اونم میخواست سقط کنه شوهرشم ناراحت بود دعواهم میکرد ک الان چ کنم چیکارکنم چ گلی ب سرم بگیرم ولی گذشت و بچه ب دنیا اومد و الان دوتا بچه پوشکی داره و پسر دومشو تازه از شیر گرفته ولی پوشکی ولی بخداا قسم زندگیش از وقتی بدنیا اومد از این رو ب اون رو شده از زمین و اسمون براشون میاد الان شوهره واسه همین سومی جونشم میده انقدر ک دوسش داره

توقرآن صراحتا خدا گفته که ازترس فقر بچه هاتونو نکشین که روزی شما واونارو ما میدیم 

اره از همون موقعی که شوهرم گفت سقط کن حالم گرفته شد دردکمر اینامم شروع شده حالا نمیدونم بخاطره استرس ...

همین الان پاشو برو ازمایش بده.  

ببخشید ولی شوهرت هم غلط کرد موقع ساختنش خوشحاله الان که بوجود اومده ناراحت !!! 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
دل ها شده بازار سردی از عواطفواقعا دل باید خیلی سنگ باشه که راحت بشینی و از کشتن بگیآیا کشتن خوبه و ...

برو خدا روزیتو جای دیگه بده

توهمِ خودبزرگ بینی شماها تا کجا رفته

همیشه بشین با افتخار از عقایدت بگو 😁 

کار خوبی میکنی ✌️

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اسی من خودم تو شهر غریبم اینجا حتی یدونه فامیل هم ندارم بچمم هم سن بچه کوچیکه شما بود باز باردار شدم ...

عزیزم خوب شوهرم واکنش اولش ناراحتی بود واسه همون من حالم گرفته شد 

آدم سن و سال دار رو با رویان مقایسه میکنید ؟اوکی من صحبتی با شما ندارم ☺️

انسان با انسان فرقی نداره چه نوزاد چه رویان چه جوون و ...حق گرفتن حیات فقط دست خداست چون ما پدر یا مادر اون بچه هستیم دلیل بر خالق بودنش نیستیم که به خودمون اجازه از بین بردنشو بدیم .اوکی 

بخدا تا بدنیا بیاد از این رو ب اون رو میشه وضعتون هم برکت میاره هم رزق و روزی ببین من خالم یه دختر ۵ ...

خداحفظشون کنه عزیزم حالا یه آزمایش و سونو برم بعدش دیگه تصمیم میگیریم