من خودم تو شوک بودم ولی خب کنار اومدم شوهرم خیلب بی محلی میکنه والا تا دیروز نمیزاشت خم بشم الان اصلا براش مهم نیستم من چرا اینقدر بدبختم که باید تو بارداریم ی روز خوش نداشته باشم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هر چی نباشه بچه اونم هست تعیین کننده جنسیت هم اونه قیافه گرفتنش چیخ
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
ببین ته دلت خودتم خودتو مقصر میدونی پس از دست اون ناراحت نباش خودت بهش اجازه دادی اینجوری باهات رفت ...
اره اول خودم مقصرم من اصلا وقتی میدیدم شوهرم همچین تفکری داره و چشمش ب دهن خانوادشه که بگن وای اینم دختر شد چرا اصلا باید بچه میاوردم همون یکی کافی بود هیچکس مقصر نیست جز خود احمقم که خامش شدم
بخدا که اگر اینطوری پیش بره بچم دنیا بیاد نمیزارم بغلشم کنه هر روزم تو سرش فرو میکنم بابات تو رو نمی ...
لطفا توروخدا با احساست بچه بازی نکن و حس نخواسته شدن طرد شدگی هیچوقت به بچت نده . دختر دوسنداره؟؟ بدرک دوسش نداشته باشه از طرف هردوتون عاشقش باش نزار این خلا رو حتی ببینه چه برسه به اینکه بزبون بیاریش
مگ پسر چی داره ؟؟؟ اون قبلنا بود مردم کشاورزی بودن بچه پسر کمک دستشون بود الان ک اینجوری نیست والا دختر بهتر از پسره ما هم نوه دختری داریم هم پسری ، خواهرزاده های دخترم انقد مایه آرامش مان ک عاشقشونیم بلعکس پسرا هم شیرینن ولی خب شیطونن ب شخصه دلم میخواد بعد ازدواج بچم دختر باشه بسکه شیرینن
• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍 ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙