2777
2789
عنوان

شربت پلارژین سرفه دخترمو هزار برابر کرد خشک وافتضاح

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 38 پست
فردا براش بگیرم نخوابیدن خیلی بده دو ساعت دیگه باید دختر بزرگه ام راهی مدرسه بکنم

ما یه هفته س مدارس تعطیله الانم تا شنبه تعطیله

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
فردا براش بگیرم نخوابیدن خیلی بده دو ساعت دیگه باید دختر بزرگه ام راهی مدرسه بکنم

هیچوقتتتت بدون ویزیت دکتر هیچی بهش نده هیچیییی

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخور سرد اگر داری بالای سرش روشن کن خیلی خوبهاگر ندارین یه کتری اب کن بزار رو شعله پخش کن گاز. هوای ...

کتری رو گذاشتم فایده نداشت 

ولی سیب فردا امتحان می کنم ،خیلی بد عادته ،موارد خانگی رو امتحان نمی کنی 

😐🤷🏻‍♀️
کتری رو گذاشتم فایده نداشت ولی سیب فردا امتحان می کنم ،خیلی بد عادته ،موارد خانگی رو امتحان نمی کنی

من سیب دادم

کتری گذاشتم

آب هویج

اب سیب

آب پرتغال

آش

ترخینه 

شیر وعسل

اثر نکرد که نکرد

درسته

دمنوشم نده ..

الان دختر من دمنوش آویشن دادم بدتر شد

عه چه خوب دست درد نکنه عزیزم

نده به نظرم

ربع ساعت پیش ،ی شربت گیاهی بود ،اسمش حضور ذهن ندارم ،یک قاشق دادم ،سرفه ش تقریبا خیییلی کمتر کرد خدا ...

خداروشکر گلم

همین چند وقت پیش پسرم درگیر سرماخوردگی شده بود

دو سالشه

چند روز تب شدید داشت و سرفه های خیلی بدی می‌کرد و عطسه و آبریزش هم داشت

بردمش متخصص 

یه سری معاینه کرد و علائمش چک کرد گفت چیزیش نیست و درگیر ویروس شده و بهش پیلارژین داد

پسرم همونو خورد فقط

و زیر یک هفته سرفه هاش هم قطع شد

میخوام بگم ربطی به دارو نداره به تشخیص ربط داره

اگه دارو برای بچه‌تون جوابگو نبوده تشخیص پزشک احتمالا درست نبوده

خود دارو مشکلی نداره

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️