2777
2789

ولی خب خداروشکر من انقدر چشم و دل سیرم که نیاز نمیبینم ماشینی که تو پارکینگم پارکه اسمشو تو گوگل سرچ کنم بیام بنویسم

از قدیمم گفتن هرکی چشم و دل سیر تر دهنش بسته تر

منم خیلی چیزا دارم که بیام بکنمش تو چشم بقیه ولی انقدر شخصیت دارم که بفهمم این کار درست نیست

شما هم بهتره انقدر پیگیر بقیه نباشی و رو اخلاق و شخصیتت کار کنی

@saman114    

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سامان چه بود و چه کردد؟

هیچی یه تاپیک زده بود اگه ۵ میلیارد داشتی چیکار میکردی . ماشین میخریدی یا ازدواج میکردی

بعدم اومده بود به همه پریده بود و گفته بود تو فلانی و حتی یه پراید هم نداری و از این حرفا

بعد میگفت من فونیکس دارم و لکسوس و اینا منم گفتم پورش و BMW و .. دارم ولی نمیام بکنمش تو چشم بقیه بعدم به من پرید و از این حرفا خلاصه

خیلی بی شخصیت بود

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

اگه بهت توهین کرده گزارشش بزن

تاپیکش تعطیل شد

ولش کن بابا وقتم باارزش تر از این حرفاست که واسه ادمی امثال این بذارم

تاپیکش تعطیل شدولش کن بابا وقتم باارزش تر از این حرفاست که واسه ادمی امثال این بذارم

به به چپت بگیر 

مردا ارزش اعصاب خوردی ندارن

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

به به چپت بگیر مردا ارزش اعصاب خوردی ندارن

واقعا هم باید به چپت بگیری

بعد میگفت تو که این ماشینارو داری اینجا چیکار میکنی منم جوابشو دادم بعدم که کلی توهین و که تو یه پژو هم نداری و از این حرفا

ولی خدا شاهده تاحالا ذره ای نیومدم از زندگیم و هر چیز دیگه ای حرف بزنم و پز بدم نمیدونم بعضیا مشکلشون چیه انقدر توهین میکنن

خوب خدا رو صدهزار مرتبه شکر که من حتی پراید هم ندارم موتور هم ندارم ،

انشاالله به هرچی میخواین میرسین و خدا بهترین هارو سر راهتون قرار میده

واقعا هم باید به چپت بگیریبعد میگفت تو که این ماشینارو داری اینجا چیکار میکنی منم جوابشو دادم بعدم ک ...

معلومه خودش یه ادم زیر خط فقره که اینقد میتوپه به این و اون 

ادم چش و دل سیر هیچوقت اینجوری رفتار نمیکنه 

چه ربطی داره مگه هر کی میاد سایت باید زیر فقر باشن 

چه بی درک و شعور 

خب مثلا همچی داشته باشیم 

بیایم جار بزنیم که چی شه 

معلومه کمبود داره

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

معلومه خودش یه ادم زیر خط فقره که اینقد میتوپه به این و اون ادم چش و دل سیر هیچوقت اینجوری رفتار نمی ...

دقیقااا حرف منم همینه

هیچی یه تاپیک زده بود اگه ۵ میلیارد داشتی چیکار میکردی . ماشین میخریدی یا ازدواج میکردیبعدم اومده بو ...

جدیدا این چیه مد شده تو سایت 

اگه اینقدر میلیارد داشتی چه میکردی

خو لامصب مگه ما مفسر مالی شما هستیم 

خو یه دردی اش کن اونم تو این اوضاع کوفتی جامعه