2777
2789
عنوان

دومادم بهم گفت تو فقط بلدی بزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 98 پست
یه جاش گفت شوهرم زنده نیست یا من همچین چیزی فهمیدم؟ په چجوریه؟ از اون دنیا فتوسنتز میکنن حامله میشن؟

وای😂😂😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر چه قدر بچه داره

تو امضاش اسم بچه هاش رو نوشته

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
چرا حامله ست ببین بیوشو

یا خدا 

ماشاالله شوهر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حالا در جواب داماد چی گفتی 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
وای بابا تاپیک مسخره بازی زده بقیه بخندن چ جدی گرفتین

خیر سابقه داره

یه جاش گفت شوهرم زنده نیست یا من همچین چیزی فهمیدم؟ په چجوریه؟ از اون دنیا فتوسنتز میکنن حامله میشن؟

گرده افشانی میکنه شوهرش از تو آسمون ها🫤

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
میگه حامله ام چهار ماهمه

پس سوتی داده یا خدا🤣🤣🤣

بگو ت هم از داماد بودن فقط پرروییشو بلدی

گفتم بابا 

از این بیشتر گفتم 

آخرم گورشو گم کرد رفت 

بهش فهموندم تا یاد بگیره با مادرزنش و بزرگترش زر زیادی نزنه 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

پس بقیه تاپیکهاش هم همینطوری هست.شما جدی گرفتین

خیر کاملا جدی و پر بازدید و اصلا هم شوخی ندارع