2777
2789
عنوان

چرا بچگیمون قشنگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 33 پست
چون هیچ غم و غصه ای نداشتیم ، نه شوهر نه زندگی نه بچه نه پول هیچی

کاش بزرگ نمیشدیم

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بنظر خودم دنیارو آسون میگرفتیم نمیدونیتیم اطرافمون چخبره

دقیقا حرف منو ساده تر توضیح دادی

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیگه واقعا داره بدم میاد از دنیای آدم بزرگا ):

متاسفانه تو اوج بچگی واردش شدم 

متنفرم ازش

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

برای ما همونم قشنگ نبود با یه مادر بی عاطفه و وحشی سرو کار داشتیم

حداقلش این بود همچی رنگ و بو داشت

چون گوشی نبود زندگیا ساده بود تنها ذوقمون اسباب بازی بود ک برامون میوردن وقتی از خواب بیدار میشدیم ...

یادش بخیر

یه سوال

دهه شصت یا هفتادیا اکثرا بچگیامون خیلی خاطره خوب داریم

ایا بچه‌های ما هم الان بهترین دوران زندگیشون هست یا فقط برای دوران ما اینجور بود

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

اونموقع ها حتی عید هم بو داشت🙂

اره الان ذوقی نداریم چون پولش نداریم میوه هرچی هم بخری بازم مزه قدیمی نداره همه ش مواد شیمیایی میزنن بهش با قیمت گرون از اون سفره عید فقط شیرینی میوه ش بتونیم بخریم اجیل ک هیچ

متاسفانه تو اوج بچگی واردش شدم متنفرم ازش

من هنوز خیلی کوچولوام واسه این همه فشار و دغدغه 🥲 

لعنتی نمیدونی که باید حرص و فکر چیو بکنی 

انسان با چیزهایی که در دوست داشتنشان مبالغه میکند، شکست میخورد💁
یه سوالدهه شصت یا هفتادیا اکثرا بچگیامون خیلی خاطره خوب داریمایا بچه‌های ما هم الان بهترین دوران زند ...

من هشتادیم 

از نظرم گوشیا همچیو خراب کرد 

رسانه...

فک نکنم دوران مارو تجربه کنن 

اره الان ذوقی نداریم چون پولش نداریم میوه هرچی هم بخری بازم مزه قدیمی نداره همه ش مواد شیمیایی میزنن ...

اهوم🙂♥️

من هنوز خیلی کوچولوام واسه این همه فشار و دغدغه 🥲 لعنتی نمیدونی که باید حرص و فکر چیو بکنی

میفهممت 

فقط خودتو پیر نکن 

حرص و جوش نزن 

آسون بگیر 

بعدا میفهمی دلیل حرفمو

بااینکه بچگی خوبی نداشتم و تو یه خانواده ی دائم درحال جنگ و دعوا و بیپولی بزرگ شدم ، ولی الان انقدر شرایط بده و اصلا حال روحی خوبی ندارم. آرزوی برگشت به همون زندگی نکبتی رو دارم هرچی که بود از اوضاع الان خیلی بهتر بود انقدر دغدغه نداشتم ایننهمه فکر و خیال نداشتم استرس نداشتم تااین حد .اصلا از زنده بودن و زندگیم لذتی نمیبرم 

میفهممت فقط خودتو پیر نکن حرص و جوش نزن آسون بگیر بعدا میفهمی دلیل حرفمو

ممنونم چیپس نمکی 

تو تاپیک قبلی هم که بودم، بودی 

و چقدر صحبت کردنت قشنگه 

انسان با چیزهایی که در دوست داشتنشان مبالغه میکند، شکست میخورد💁
بااینکه بچگی خوبی نداشتم و تو یه خانواده ی دائم درحال جنگ و دعوا و بیپولی بزرگ شدم ، ولی الان انقدر ...

منم اوضاع همین بود 

ولی میگم اونموقع ساده ترین کارا هم رنگ و بو داشتن 

دنیا قشنگتر بود 

با وجود خانواده بد مشکلات و..

الان نه امیدی هست

نه انگیزه ای و..