2777
2789
عنوان

خدایی چجور رندگی می کنین

146 بازدید | 15 پست

چجوری خرید ای زندگی مثه مثل میوه و گوشت واجیل میخرین.والا ما ک توش موندیم.هر دفعه هم مطب دکتر زنان رفتم ماشالله خانما شیک و پیک پالتوهای گرون و شیک تنشون از اونورم همه میگن نداریم و تو خرید ای اولیه موندیم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من فقط با نفس کشیدن زندگی میکنم والاغیر😂😂

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم با شغل دولتی نمیشه اینجوری زندگی مرد همسر من هم کارمنده هم عصرا می‌ره مغازه تا میتونیم هزچی می‌خوایم بخریم و ب خورد و‌خوراکمون برسیم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

من که شرمم میاداززنده بودنم بااین گرونی ....

اصولاادمیم که لباس وخوراک برام مهم نیس ..دیگه هیچی مهم نیس....من اونروزومیبینم که کل سال روزه میگیریم چون پول نداریم

کاربری دونفره

با سیلی صورت رو سرخ نگه میداریم🥲😥 یه زمانی ما مثلا پولدار جامعه محسوب می‌شدیم ریخت و پاش میکردیم بابام چندتا چندتا به هر بهونه ای برام النگو و طلا میخرید الان این وضعمونه ...الان ۷۰ درصد مردم همینن داریم آبرو داری میکنیم دیگه🥺

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
لباس و این چیزا؟ببین چه طوریاس میشه توضیح بدی؟

همه چی 

کاری نمیخواد بکنی اسنپ باز کن یا توی فروشگاه مواد غذایی برو یا سرویس اعتباری هرچی میخوای بخر تو ۴ قسط پرداخت کن

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 
همه چی کاری نمیخواد بکنی اسنپ باز کن یا توی فروشگاه مواد غذایی برو یا سرویس اعتباری هرچی میخوای بخر ...

ببین مثلا میخوام  لباس بخرم اول لباسو میفرستن بعد اقساطو میدم یانه لباسو نگه میدارن بعدار اتمام اقساط تحویل میدن!