2777
2789

قبلا بهتون گفته بودم که دومادم و دخترم میخواستن مهاجرت کنن ولی من حامله شدم کارشون خراب شد 

دخترم به خاطر من قید مهاجرتو زد و گفت من نمیتونم مامانمو ترک کنم و با بچه بغل رهاش کنم بهم نیاز داره 

دومادم میلیاردی پول کنار گذاشته بود پدرشم کلی پول بهش داد برای روز مباداشون 

جفتشون مدرک زبان آلمانی گرفتن انگلیسی که از قبل هم داشتن 

چندین ماه با هم دعوا میکردن سر همین موضوع 

دومادم میگفت به جای اینکه عروسی بگیریم و بدیم فامیل بخورن میریم جفتمون خارج از کشور زندگیمونو از نو می سازیم 

اونجا هم ی عروسی کوچیک میگیریم هم بچه دار میشیم و درس می خونیم کنار هم تو دندون میخونی منم داروسازی 

ولی دخترم قبول نکرد و بخاطر من هیچ جوره راضی نشد ولم کنه بره 

آقا مهران (داماد) بخاطر دخترم قید ویزا و همه چیزو کلا زد 

احساس عذاب وجدان دارم که مانع پیشرفت دخترم و عشقش شدم با خودم گفتم کاش هیچوقت حامله نمیشدم 

من راضی نبودم دخترم بخاطر من این کارو بکنه چون قبلا جفتشون به طور جدی قصد مهاجرت داشتن ولی من مانع شدم ☹😭

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

شما مانع نشدی دخترتون ته دلش تردید داشته وگرنه هر جور شده می رفت . مهاجرت به این راحتیا نیست یه خونسردی خاصی لازم داره که هرکسی نداره و نمی تونه...

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دخترت بگو من به امید کمک تو که باردار نشدم خودم از پس بچم بر میام همون طور که تو رو بزرگ‌کردم و کسی کمک نکرد بهم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
به دخترت بگو من به امید کمک تو که باردار نشدم خودم از پس بچم بر میام همون طور که تو رو بزرگ‌کردم و ک ...

چون وظیفه شستن و پوشک و غذا دادنشو خودش با میل خودش به عهده گرفته جف داداشاشو 

فکر میکنه این یکی تو راهی هم باید خودش به عهده بگیره 

ولی هزار بار بهش گفتم در صورت نبود تو من خودم میدونم چیکار کنم 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

نه اصلا خیلی مصمم و جدی بود

شما اینجوری فکر میکنی...

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️