جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بنظر من تزئینت خیلی قشنگ بود و خب بنظرم یلدا صرفا این نیست که سبز و قرمز باشی اگه بخوام نظرم رو بگم یه پارچه رومیزی یه دست تک رنگ بندازی خوشگل تره . و سیب هارو بزاری به عنوان پذیرایی با چندتا آیتم دیگه که فردا هم براشون وقت داری . ایده ای برای ریسه ندارم و چیزی که به دیوار وصل کردی ندارم راستش ولی در آخر هرچیزی که خودت پسندته مهمه
هیچ مناسبتی چیزی نیاوردن.عروسی هم نگرفتم ،توی این چندسال بچه دار که شدم فقط بهم یه نیم سکه دادن
شوهرم هم چون بی مناسبت برام گل و طلا میخرید برام مهم نبود ..میگفت خانواده م اینجورین من خودم برات کم نمیزارم .
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)