2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده نوزادم اصلا تو بیداری شیر نمیخوره کلافه شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش شیر ببلاک معمولی بده ببین باز نمیخوره بعضی بچه ها اینطورن من پسرم بعد واکسن دو‌ماهکی بخدا یه ماه فقط با قطره چکانو امپول شیر میدادم میخورد میدونم الان چی میکشی میگذره انشالله اما پیگیر باش که انشالله مشکلی نباشه 

اره پس فردا میبرم دارو مینویسه براش ؟

اره‌ معمولا اول یک پودری هست با آب قاطی میکنن میدی بهش معده اش بهتر بشه اگه جواب نداد دارو قویتر میگیره

شیرخشک هم احتمالا عوض بشه بیشتر فکر کنم ای آر باید بدی 

الهی بگردم بچم سعی کن خودت نفاق نخوری ابگوشت بخور ولی حبوباتش خیس کن پوست بگیر

از سینه شیر خوردنو ترک کرده با شیردوش میدوشم میدم تغزیمو هم رعایت میکنه خیلی دارم عذاب میکشم سر این شیر نخوردنش 

توی خواب حالت ادمسی جویدن داره؟سرفه های تک میکنه؟اگه اره رفلاکسه....میزان آب به شیرخشک رو تغییر بده ...من توی هر ۳۰تا یک پیمونه شیرخشک میریختم بچه بالا میآورد (بدو تولد شیرخشک پری نان ...رفلاکسش شدت گرفت بعد نان ۱بعد کامفورت الان ببلاک)

میزان آب ولرم رو بیشتر کن یکم ،من هر ۳۰تا نصف پیمانه شیرخشک ریختم و درست شد ...بچم یوبس شده بود ..الان هنوزم رفلاکس داره ولی میخوره.چه خواب چه بیداری ،باید مرتب تست کنی و آزمون و خطا ،تا ببینی دلیلش چیه 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)