2777
2789
عنوان

راه حلی برای کم کردن پف چشم دارید

86 بازدید | 20 پست

دیشب خیلی گریه کردم تا خوابم برد

الان پاشدم آب بخورم از قیافه خودم وحشت کردم 

هر کی ببینه پراش میریزه 

چیکار کنم 

صبح ام باشگاه دارم 

وای خیلی زشت و ترسناک شدم 

بالا و پایین پلکام ورممم کرده

کاربری دست 

تا فردا صب خواب نمبری یعنی؟یا باز میخوای بخوابی؟

یعنی از دیشب ک گریه کردی خوابیدی تا الان؟

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشااله ازین به بعد همیشه بخندی، تو دمای سرد بمون بهتر میشه، حمام رفتن هم بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا نه ، فکر کنم دوش آب سرد بهتر باشه ، بیا نتیجه رو بگو، منم تگ کن

۵ مهر ۴۰۳: ۷۰ کیلو ۱۳ مهر:۶۹ کیلو،هدف: ۶۰ کیلو
تا فردا صب خواب نمبری یعنی؟یا باز میخوای بخوابی؟یعنی از دیشب ک گریه کردی خوابیدی تا الان؟

ساعت ۱۲.۳۰ اینا بود خوابم برد

تقریبا از ۱۱ شدیدا گریه کردم تا اون موقع خوابم برد 

چرا باز میخوابم 

کاربری دست 
عزیزم انشااله ازین به بعد همیشه بخندی، تو دمای سرد بمون بهتر میشه، حمام رفتن هم بعضی وقتا خوبه بعضی ...

مرسی

حموم نمیتونم برم ولی آب سرد به صورتم و چشمام میزنم 

یخ هم میزارم 

کاربری دست 
ساعت ۱۲.۳۰ اینا بود خوابم بردتقریبا از ۱۱ شدیدا گریه کردم تا اون موقع خوابم برد چرا باز میخوابم

احتمالا بخوابی فردام پاشی باز پف داره مگه اینکه دوساعتب روپتر بیدارشی ی دوش بگیزی صورتتو با اب سرد بشوری یکم پفت بخوابه

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸

کیسه چای سبز بذار تو اب داغ ولرمتر شد بذار

امیدوارم دلت همیشه شاد باشه

اکثرا باشکاهها فردا تعطیله ها 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
زیر چشمام شده مثل همین خانمه تو تبلیغات نینی سایت😭

اشکالی نداره عزیزم یخ بردار چند دقیقه ماساژ بده رو صورتت مخصوصا زیر چشمت خوب میشه

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

اگه دوست داشتی دلیل گریه تو بگو

بهم زنگ زدن با گوشی نامزدم گفتن تو اتوبان تصادف کرده میتونی بیای؟🙂

الان میدونم برگشته خونه حالش خوبه ولی انقد شوک بودم اشکام بند نمیومد مامانم اینام بیدار نبودن 

کاربری دست 
احتمالا بخوابی فردام پاشی باز پف داره مگه اینکه دوساعتب روپتر بیدارشی ی دوش بگیزی صورتتو با اب سرد ب ...

دوش نمیتونم بگیرم سرما میخورم 

آب سرد خالی بس نیست؟

کاربری دست 
کیسه چای سبز بذار تو اب داغ ولرمتر شد بذارامیدوارم دلت همیشه شاد باشهاکثرا باشکاهها فردا تعطیله ها

مرسی عزیزم 

حتما میگردم پیدا میکنم میزارم 

نه باشگاه ما خصوصیه کار خودشو میکنه 

کاربری دست