هعی_چی_بگم_والا مدیر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1557 عنوان شاید باورتون نشه ولی موجودی کارتم همینقدره😂 | مشاهده متن کامل بحث + 7212 بازدید | 468 پست کاشکی معجزه بشه یهو پول بیاد تو کارتم😂😂 شما چقد دارین؟🥲 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂 امروز | 03:26 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1557 میخام ایتا رو سر همین انلاین شاپ ها حذف کنم :| خب به من چه می بینم دلم میخاد😂😐مگه دست خودمه مامور ... واییی😂😂 کاش من اون فروشگاهه بودم تو ایتا😂🤣🤣🤣🤣 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
doktartirmahi عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1137 خیلی بی ادبی من الان قیافم شبیه بغض یاکریمه باهام مهربون باش😂😂😂 خودت برو ببینم بابا😭😭😂😂😂 اوخی🎀 بیا بغلم🫂💅🏻😂
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1557 موجودی ۴۲۰ هزار تومنبرید کنار ایلان ماسکی نشین ناراحتم کردی بچه پولدار🤣🤣🤣 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7149 واییی😂😂 کاش من اون فروشگاهه بودم تو ایتا😂🤣🤣🤣🤣 😂😂 کاش منم یه حساب تموم نشدی داشتم قول میدادم همش از تو بخرم سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم-!پساگرمخالفبودیوحرصتگرفت؛ سعینکنجواببدییاتوهینکنی چونجوابتونمیدم. درضمنلطفا حرصتروسرکاربریم باتگکردنالکینینییارخالینکن-_-باتچکر
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1557 حاضرمو پولامو بدم برام نگهداری🤌🏻😂 چقققد تو مهربونییییی بیا عزیزممممممگفتی شمارت چنده؟؟؟🤣🤣🤣 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
doktartirmahi عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1137 میخام ایتا رو سر همین انلاین شاپ ها حذف کنم :| خب به من چه می بینم دلم میخاد😂😐مگه دست خودمه مامور ... مامور پست باید از دستت استفا بده☻️🗿
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1557 قربونت بشم عزیزم همچنین شما انشالله انقدخدابهت بده ک بهمه نیازمندان کمک کنی .🌹🌹ن دیگه گلم چرانارا ... فدات فدات❤️❤️🥰🥰🥰🥹 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7149 چقققد تو مهربونییییی بیا عزیزممممممگفتی شمارت چنده؟؟؟🤣🤣🤣 😂😂 اول بخاطر اینکه بهت اعتماد کنم ۳۸ هزار تومنت رو بزن به کارتم بعد من برات میزنم سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم-!پساگرمخالفبودیوحرصتگرفت؛ سعینکنجواببدییاتوهینکنی چونجوابتونمیدم. درضمنلطفا حرصتروسرکاربریم باتگکردنالکینینییارخالینکن-_-باتچکر
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1557 من ۱ میلیون 😎🗿 برین انور هوا بیاد ببخشید الان بیشتر بهم حس خفگی دس داد میشه ماسک اکسیژن بذاری برام؟🤣🤣🤣 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1557 بنظرتون الان آدمهای پولدار چیکار میکنن؟😂 خوابیدن😂 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
doktartirmahi عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1137 ببخشید الان بیشتر بهم حس خفگی دس داد میشه ماسک اکسیژن بذاری برام؟🤣🤣🤣 🤣
melatonin عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 215 کی واریز میکردن... چون ماهم 24 واریز میکردن هنوز خبری نیست من خواهرم ترسید فکر کرد قطع کردن🤣🤣پس به خیلی ها ندادن الان فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂
هعی_چی_بگم_والا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1557 اوخی🎀 بیا بغلم🫂💅🏻😂 نمیام برو اونور🔪😂😂خدا تو سوره بقره گفته دشمن را گیج کنید 🤣🤣🤣 من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7149 مامور پست باید از دستت استفا بده☻️🗿 دیگه پولم تموم شد خوبه بیکار بشینه توی اراده🥲اگه بخاطر عدم محموله پستی اخراج بشه چی؟اگه حوصله اش سر بره چی؟بده به فکر بقیه ام😂🤣 سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم-!پساگرمخالفبودیوحرصتگرفت؛ سعینکنجواببدییاتوهینکنی چونجوابتونمیدم. درضمنلطفا حرصتروسرکاربریم باتگکردنالکینینییارخالینکن-_-باتچکر