2777
2789

شوهر میخوای چیکار فعلا فقط خوشبگذزون یکی که زود ازدواج کرده بهم اینارو گفت بهم گفت که الان پشیمونم که جرا زود ازدواج کردم چون نه خوش گذروندم نه دخترونه گشتم و اینا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر میخوای چیکار فعلا فقط خوشبگذزون یکی که زود ازدواج کرده بهم اینارو گفت بهم گفت که الان پشیمونم ک ...

شوهر نمی‌خوام 

ولی کسی نیست که منو بخواد 

فقط یکی بیاد برام مهم نیست ردش کنم یا ن

خیلی قشنگیییی 

ببین ازدواج اصلااا به قشنگ و زشتی نیست 

اول اینکه شما تو جامعه باش ظاهرات موجه باشه خواستگاه پیدا میشه مطمئنن 

چون معمولا مامانا یا خواهرا دخترایی که یخورده پوشیده تر هستن رو به عنوان عروس انتخاب میکنن 

در غیر اینصورت جایگیزینش میشه دوستی که اونم ممکنه خیلی آسیب ببینی و درست نیست

خیلی قشنگیییی ببین ازدواج اصلااا به قشنگ و زشتی نیست اول اینکه شما تو جامعه باش ظاهرات موجه باشه خوا ...

من به ا با چادر میگردم آرایش خیلی کم 

و موهامو بیرون نمیزارم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😐🤦🏻‍♀️

خب حداقل یکی بیاد که من بفهمم خواهان دارم اصن شوهر نخواستم

خواهان میخوای چیکار اصلا🥲😂

نه شوخی میکنم درکت میکنم ولی من الا۱۹سالمه خواستگارام زیادننن همین باعث شده استرس بگیرم،نمیدونم باید چیکار کنم دانشجوم از طرفی میگم درسمو ادامه بدم از طرف دیگه مسگم نکنه دیگه پسر با این شرایطا سمتم نیاد

درکل درکش شاید یکم سخت باشه ولی کاش هیچکس نمیومد خاستگاریم یکم ذهنم آروم میشد

به سرم زده برم سر کار کلن عمل کنم انگار پسرا عملی دوست دارن

بخدا خیلی زیبایی عزیزم 

اعتماد بنفس تو ببر بالا 

شاید همین اعتماد بنفست باعث شده انرژی منفی بفرستی و همچین شرایطی برات پیش بیاد