2777
2789
عنوان

هرکی الان دور دور هست تو تهران حلالش نمیکنم🥲🤧🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 69 پست

منم دوس دارم ولی مثلا توی این اندرزگو خراب شده همش تصادفه ادمو زیر میکنن یه مشت احمق نفهم ریختن بیرون مستن نمیفهمن چیکار میکنن شبا میترسم دیگه واقعا 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
منم وقتی ماسین نداشتم همجین فکری داشتم ، الان ماشین خیلی خوبم گرفتم ولی از خونه بیرون نمیرم برای دور ...

اره آدم هرچی نداره فک میکنه داشته باشه خیلی کارا میکنه باهاش 

ب قول ی فیلسوف میگه از زندگی هرچی خواستم بهم داد بعد بهم ثابت کرد اون چیز اهمیت زیادی ندذش 

من نسبت ب دانشگاه تهران قبول شدن این حس و داشتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جووون 😍😂خوابگاهم داداش

داداش کیه ؟ 😐

گفتم یه تعارف کنم‌ نگی دخترا بی معرفتن 🤨😐🤐

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم دوس دارم ولی مثلا توی این اندرزگو خراب شده همش تصادفه ادمو زیر میکنن یه مشت احمق نفهم ریختن بیرو ...

من دانشجوی خوابگاهی ا تهران 

جرعت نمیکنم تنها برم بیرونن با دوستام می ریم 

قبل غروب آفتاب برمیگردم مث فیونا😁🤣🤣🤣

من دانشجوی خوابگاهی ا تهران جرعت نمیکنم تنها برم بیرونن با دوستام می ریم قبل غروب آفتاب برمیگردم مث ...

من خونمون اینجاست و شبا نهایتا ۱۰ خونم😂😂 قبل ۱۰ تازه چون مامانم اینطوریه که ساعت ۶ زنگ میزنه نصفه شبه چرا نمیای خونه😂😂 همون توی روز برید خیلیم مواظب باشید مخصوصا مراقب گوشیاتون تهران اصلااا امن نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ