مگر بخوای بچه نیاری بچه چجوربا نون خشکی رو قله میسازه وقتی هی هزینه سونو و داروهای تقویتی خیلی خیلی زیادتره
اگر میخوای بچه نیاری و با نون خشکی نوک قلعه زندگی کنی بازم گاهی یه چیزی از درونت تحقیرت میکنه میگه تو لیاقتت از این وضعیت بهتره
ثابت کردی. چجوری اگر سه سال توی چنین وضعیتی زندگی کردی اره ولی اگر نه نمیتونی فکر کنی با یه هفته همدردی میتونی
البته راستی اینم بگم خط فقر و سطح فرق توی ذهن هر کسی فرق ارداره شابد از نظر تو زندگی با کسیه که وضعیتش تو ذهن من متوسطه
اگر خونه باباتی و خونه باباشه و گاهی همو میبینین بیرون یا اصلا هر روز و با وضعیت نداریش میسازی و دلت خوشه بسازی بزار بگم که تا نری زیر یه سقف و پستی بلندی هارو تجربه نکنی نمیتونی اینو بگی ژمانی که دیگه شکمتون رو کس دیگه ای پر نمیکنه و خودتون و خودتون حتی اگر عشقتون بهم زیاد باشه روزی دوبار رابطه بخواید داشته باشیدبازم گشنتون میشه و قطعا نون خشک نمبتونه جواب باشه
تا زمانی که شکم تورو مثلا بابات سیر میکنه و اونم اینحوری نمیشه این حرفارو زد و از طرفی واقعاااا ارزش زن به خرج کردنه دروغ نیست زنی که همش بسازه خرج نکنه هم از چشم میوفته میگی نه نگاه زندگی کاپل هایی کن که باهمن بعد دختره از خودش مایع گذاشته خودش غذا ذرست کرده برده بیرون که پسره اذیت نشه ولی بعدش چجور کات کردن یا ارزشش کم شده نمیگم این کارو نکنی من خودم اینجوریم این قضیه غذا و اینا امااااا اینی که میگی میتونی با فقر زندگی کنی من با ۱۰ انگشتم امضا میکنم که سخته شایدم بتونی پلی توی دلت .... توی دلت حسرته دلت چه گناهی کرده