2777
2789

انگار ما فامیلاشونیم مثلا دختر عمه دختر خالشونیم میخوان مارو بچزونن

بابا دختر دم بخت تو این سایته یکم مراعات کنید 

جلوی بچه یتیم که موز نمیخورن 

حالا هر کیم که بهشون پیشنهاد دوستی میده اینا میبرنش تو رزومشون به عنوان خواستگار

اصلا گیرم خواستگار شما فلان

بزار تبدیل به شوهر شه بعد با تاپیکاتون بقیه رو زخمی کنید 🤦‍♀️

فردا همین طرف مزدوج میشه با کی؟ (با هر کی به جز اون دکتره و کاپیتانه و خلبانه و .‌.) 

آخ گفتی چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود خاستگارم فلان بود بیسار بود ردش کردم ،حالا خاستگارش تو خیابون بهش شماره داده این نگرفته اسمشو گذاشته خاستگار یا واقعا شیرین عقل بود یا مارو میخواست ایستگاه کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا درباره خواستگارام صحبت میکنم ولی تا حالا به اینی که شما گفتین فکر نکرده بودم ممنون تذکر دا ...

روزی هزار تا دختر تو نی نی سایت تاپیک میزنن و درخواست میکنن برای ازدواجشون دعا کنن 

یه وقت به خاطر شرایطشون خواستگار ندارن گناه دارن طفلیا

من خیلی تاپیک دیدم میگن تا سر کوچه رفتیم ماست بخریم همه اومدن جلو خواستگاری کردن یا طرف متاهله میگه همه گفتن چه خوشگلی چه نازی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
آخ گفتی چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود خاستگارم فلان بود بیسار بود ردش کردم ،حالا خاستگارش تو خیابون ...

تقصیری ندارن 

به خاطر سنشونه 

فکر میکنن هر کی نگاهشون کرد میخواد بیاد خواستگاریشون

خودِ خواستگارو نباید جدی گرفت خیلی وقتا خواستگاری که میاد خونه هم بعد از چند جلسه یا پشیمون میشه یا به هر دلیلی به هم میخوره 

اونوقت اینا 🤦‍♀️

روزی هزار تا دختر تو نی نی سایت تاپیک میزنن و درخواست میکنن برای ازدواجشون دعا کنن یه وقت به خاطر شر ...

کاملا درست میگین

خودم دیروز حواسم نبود توی یه تاپیکی گفتم خواستگار زیاد دارم یکی دیگه که میدونم خواستگار نداره تو تاپیک اومد و من خجالت کشیدم کاش اینو نمیگفتم😔

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿