2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفاا بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست
از کاندوم استفاده میکنی؟چون منم یه مدت اینجوری بودم،متوجه شدم حساسیت به کاندومه،شایدم عفونت داری یا ...

بله همیشه کاندوم استفاده میکنم الان دوساله از بعد زایمانم دایم.

با کاندوم بیشترم اذیت میشم مرسی یادم انداختی احتمال داره بخاطر اونم باشه ولی چاره ای ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون میذاشتی فردا دکتر بعد معاینه بهت کامل توضیح می‌داد بهتر نبود،خواهرم؟

والا فردا وقت دکتر دارم قبلانم همیشه حین معاینه این مشکلو گفتم ولی هیچوقت چیز خاصی نگفتن بابت این همه درد و سوزش 

بله همیشه کاندوم استفاده میکنم الان دوساله از بعد زایمانم دایم.با کاندوم بیشترم اذیت میشم مرسی یادم ...

بله احتمالش زیاده،حالا یک ماه استفاده نکن وروش پیشگیریت عوض کن،ببین چجوریه،کاندوم من چند مارکش گرفتم،ولی کلا بهم نساخت،هم التهاب وزخم دهانه واژن هم عفونت داخل،یعنی طوری بود،حس میکردم چاقو میکشن هر لحظه حین رابطه،

زخم دهانه واژن داری عزیزم برو دکتر خوب میشی تا خوب نشدی رایطه نداشته باش بقیشم دکتر بهت میگه

خودمم ب همین فکر میکنم… این موقتیه مثل زخمای دیگه؟؟؟ یا یجور بیماریه؟؟؟

دارم همیشه ام ژل استفاده میکنم ولی بیفایدس و همیشه زخممرابطه ام زیاد ندارم شاید هفته ای یکی دوبار پل ...

عزیزم حتما باید دکتر بری

این چیزا تخصصی عه

اینجا حل نمیشه که

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خودمم ب همین فکر میکنم… این موقتیه مثل زخمای دیگه؟؟؟ یا یجور بیماریه؟؟؟

دارو و درمان کنی زودخوب میشی ولی عزیزم سعی کنید بعد خوب شدنت قبل رابطه پیشنوازی داشته باشین

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
پس احتمالا خشکیه چون مدام از ژل استفاده میکنید

اره خشکی واژن دارم بارها گفتم ژل تجویز میکنن فقطمیگن چیزی نیست

ولی من واقعا در عذابم رو زندگیم تاثییر گذاشته از رابطه فراریم

بله احتمالش زیاده،حالا یک ماه استفاده نکن وروش پیشگیریت عوض کن،ببین چجوریه،کاندوم من چند مارکش گرفتم ...

دقیقا منم همش در عذابم اصلا دوست ندارم رابطرو واقعا اریت میشم

با کاندوم خیالم خیلی راحت بود اما انگار باید روشمو عوض کنم ممنونم دوستم