2777
2789
عنوان

حس شیشمی اینجا هست😊♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 190 پست
چقدر شبیه یکی از همکلاسیامه که ازش بدم میاد 🤣🤣💔

توعم از اونایی هستی که حسابی دل میشکونی ولی خودت نمیفهمی😑

کلاس چندمی شما؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فقط سوال میتونم جواب بدم اینجوری نمیتونم ولی وایب منفی نگرفتم

سلام علی وفریما ازدواج دارن

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
شاید چیز بدی اومد من خیلی منحرف.. م رو من امتحان نکن خواهر😂💔من رودرواسی ندارم

چه حسی داری تاپیک علیه حس ششم زدی ولی الان ریختن توی تاپیکت بازم دارن سوال حس ششمی می پرسن؟😂😂😂

عزیزم منو عشقم با هم ازدواج داریم؟این کدورت بینمون رفع میشه؟؟

خیلی سخته... 

ولی اگه جفتتون بخواین و دربرار مشکلات کم نیارین ازدواج میکنین

'آدمی‌را‌درک‌کردن‌بهترازدوست‌داشتن‌است.

منک اسممو کفتم سنا:))

سنا ارومی

پوستت روشنه

قشنگ میخندی

به استایلت اهمیت میدی

چشمات حس میکنم زیاد تیره نیست

آبی دور برت هست؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

توعم از اونایی هستی که حسابی دل میشکونی ولی خودت نمیفهمی😑کلاس چندمی شما؟

بقرآن یه همکلاسی دارم اخلاقش خیلی بده همه این ویژگی هارو داره همچیش خوبه اندامش خیلی اوکیه باشگاهی ولی زبون درازه اسمشم هستیه😂قصد توهین نداشتم به شخص خاصی

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

انشالله

حس پارتنرم بهم چیه

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘