2777
2789
عنوان

حس شیشمی اینجا هست😊♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 190 پست
نگین جون مثل اسمت درخشنده هستیسادگی رو از تجملات ترجیح میدیسفید دور و برت هست؟برات بهداشت فردی و روت ...

هانی

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من اومدم فقط با اسی یکم بخندم ج نمیدم ببخشین😊🧡

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکار هست یا میره رو نمیدونمفقط میدونم زیاد تو هر کاری میره موندنی نیستطلسمتون نکردن؟قبلش زیاد تو چش ...

دقیقا همش یا تعدیل نیرو میکنن یا خودش نمیمومه.

طلسم راستش شک دارم چون گاهی یه اتفاقایی میوفته .

متأسفانه تاقبل از اینکه بیکاربشه شرایط اوکی بود وتوی خانواده شوهرم خیلی تو چشم بودیم یکدفعه زندگیم منفجرشد،اختلاف بین خودمون بگیرتا ....

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دقیقا همش یا تعدیل نیرو میکنن یا خودش نمیمومه.طلسم راستش شک دارم چون گاهی یه اتفاقایی میوفته .متأسفا ...

راستش من زیاد اعتقادی ندارم ولی همه میدونیم که هست

بهتره شما هم از یه آدم معتبر که زیاد پولکی نباشه یه سوال بپرسید و خودتونو از شک نجات بدین

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

واسه منو میکگی چن سال دیگه ازدواج میکنم

تا یکی دو سال اینده

گلی میشه ی سوال دیگه بپرسی ببینم حسم چقد درسته بیشتروقتا۵٠.۵٠بود اگه سوالتو درست جواب دادم صددرصدیه

'آدمی‌را‌درک‌کردن‌بهترازدوست‌داشتن‌است.