2777
2789

تو اینستا کلیییی پیج هست که مردم و کنجکاو میکنن برن کلیپ ها و عکسهایی رو ببینن که تماما خشونته 

دارن ایدی چنل هایی رو میذارن ، لینک کلیپ هایی رو میذارن که فیلم بدون سانسور قتل و کشتن و شکنجه دادن ادماست 

چه بلایی سر این مملکت میاد ، با اینهمه ادم بیمار و روانی و جانی 

الله اعلم !

باور کنید من یکی خیلی بی اعتماد شدم نسبت به هر کسی ، ما از خیلی از جنایات بی خبریم 

متاسفانه خیلی وضعیت جامعه خراب شده ، کلی آدم بیمار دارن بینمون زندگی میکنن که به هر طریقی میتونن اسیبی برسونن به بقیه 

گذاشتن همین لینک کلیپ باعث میشه جند نفر کنجکاو شن برن ببینن ، چه بلایی سر روح و روان اون ادم میاد ؟! 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خدایی معلوم نیست اینا زیر سر کیا هست  اگه دقت کنی اول همه رو به جون هم انداختن و نفرت نسبت به همو به وجود آوردن بعد تازگیا یهو شروع کردن یه گذاشتن فیلم و ویدئو و داستانایی که پر خشونت و ق تل و ت   جا وز ..

خدایی معلوم نیست اینا زیر سر کیا هست اگه دقت کنی اول همه رو به جون هم انداختن و نفرت نسبت به همو به ...

و متاسفانه نسل جدید کاملا تحت تاثیر این جور موارد قرار میگیرن ، الان اکثرا همش سرشون تو اینستاعه ، من در حد ۵ رقیقه شاید در طول روز برم اکسپلور روانم به هم میریزه ، اونایی که مدام تو اینستا هستن قراره چه به سر افکارشون بیاد 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و متاسفانه نسل جدید کاملا تحت تاثیر این جور موارد قرار میگیرن ، الان اکثرا همش سرشون تو اینستاعه ، م ...

من خودم از همون افرادی هستم که مدام تو اینستا هستم  و الانم چون فی    ( لتر )شکنم قطع شد اومدم اینجا 😄 

ولی خوب به قطع یقین دارن یه کاری میکنن که مردم ایران از هم

فا صله بگیرن و اتحاد بینشون داره کم کم از بین میره