2777
2789

امشب تو مهمونی غش کرد افتاد زمین بیهوش شد بعد شروع کردن به لرزیدن فکش قفل کرد از دهنش کف میریخت خیلی ترسیده بودم زنگ زدم آمبولانس اومد بردش خیلی وحشتناک بود الان تو بیمارستان بستریه

قبلنم یبار غش کرد تا یکساعت بهوش نمیومد

شما تاحالا تشنج یا غش داشتین یا کسی جلوتون تشنج کرده؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای وای🥺الان خوبه حالش؟

من چون به شدت سردی میخورم همیشه‌ی خدا فشارم پایینه و چندبار تاحالا شده که فشارم بیفته ‌و غش کنم.یا اگه جاییم ضربه بخوره از شدت درد فشارم میفته و غش میکنم😐خیلی حس بدیه سرم سنگین میشه گوشام دیگه جاییو نمیشنوه چشام سیاهی میره بعدشم دیگه هیچی نمیفهمم🤦‍♀️

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏