2777
2789
همه جا میگنمن هم کیست دارم هم تودهنگران کیستها نیستمفقط اون چندتا توده هایپو اکو

اگه ترس داری برو نمونه برداری کن بعد درشون بیار با جراحی یا لیرز. با ترس زندگی نکن منم شاید درش اوردم خیلی نگرانم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالشه؟ خداروشکر که سلامتیشو بدست اوردهگرید چند بود؟؟

۳۳ سالشه 

گرید ۴ و تازه این نوع شما نبود فیبرو چیزی نیست در مقابل توده ی خواهر من .بر خواهرم لنفوم غیر هوچکین سلول بی بزرگ بود .

یعنی بدترین نوع لنفوم .و گرید ۴.

مال شما مسئله حادی نیست .حل میشه .قوی باش و با وجود اینکه ناچیزه ریشه شو بکن .

۳۳ سالشه گرید ۴ و تازه این نوع شما نبود فیبرو چیزی نیست در مقابل توده ی خواهر من .بر خواهرم لنفوم غی ...

چه اسم وحشتناکی هم داره توده خواهرت..

درمان توده من چیه بنظرت🥲خسته شدم ازش..

چه اسم وحشتناکی هم داره توده خواهرت..درمان توده من چیه بنظرت🥲خسته شدم ازش..

ببخشید گلم .اسمشو نگفتم شما ناراحت شی .بیماری شما بسیار شایع و قابل درمان هست .دکترا مثل ی کیست باهاش برخورد میکنن .

عزیز دلم مشکل شمارو خالم داشت و به مرور خودش محو شد .البته تحت نظر پزشک هم بود .فقط کافئین براش شدید ...

چندسال موند تو سینش؟ بدون جراحی و قرص و اینا محو شد؟ ای کاش معجزه بشه مال منم بره خیلی وسواسی شدم سرش

شب و روز ندارم💔🙂

ببخشید گلم .اسمشو نگفتم شما ناراحت شی .بیماری شما بسیار شایع و قابل درمان هست .دکترا مثل ی کیست باها ...

ن گل این چه حرفیه نترسیدم. مگه بچم😂همینطو فقط گفتم اسمش پیچیدس.

مشکل من درمانی نداره فقط چندتا قرص میدن یا لیزرش میکنن همین

ن گل این چه حرفیه نترسیدم. مگه بچم😂همینطو فقط گفتم اسمش پیچیدس.مشکل من درمانی نداره فقط چندتا قرص م ...

نه عزیز دلم نگفتم ترسیدی .حس کردم با گفتن اسم بیماری خواهرم انرژی منفی دادم بهتون .خداروشکر که اینارو میدونی .

براتون آرزوی سلامتی کامل دارم ‌.

نه عزیز دلم نگفتم ترسیدی .حس کردم با گفتن اسم بیماری خواهرم انرژی منفی دادم بهتون .خداروشکر که اینار ...

مگه میشه. شما اومدی راهنماییم کردی. با حرفای قشنگت هم امید دادی بهم. انرژی بدی ندادی گلم❤️