2777
2789

من خیلی اذیت میشدم🥲

در این حد که اولین باری که شدم لباس زیر هم نداشتم

خودم باید نوار بهداشتی میخریدم که خیلی خجالت میکشیدم

مثلا مغازه شلوغ بود نمیخریدم

یادمه چندین بار رفته بودم مغازه بخرم ولی روم نشد برگشتم

چقدر مادرم اونموقع بی درک بود

اصلا کسی مراقبم نبود

اگه مادرین یا نوجوون دارین اطرافتون خیلی هواشو داشته باشین

خودم خیلی دوست دارم اگه روزی ازدواج کردم خدا بهم دختر بده؛ چیزاییو که نداشتم واسه اون فراهم کنم🥲🥲

دلتنگ آواز قو🦢

بله ولی حوصله توضیح ندارم اعصابم خورده

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                          [ تَحَمُل' ]  یعنی بگذاری دَرد بیاید بِمانَد، بِدَرَد، ‌بِرَود🌱ما همگی مردگانیم از نوع زنده !عشق و زمانی فهمیدم که لبات خندید 𝐇 🤍✨ . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا اینکه یادمه یبار نوار نداشتم

خواهرم داشت

ولی من لباس قدیمیو استفاده کردم💔🥲چون بهم نداد 

یا داخل مدرسه پریود بودم لباسم لک زد

همکلاسیم خیلی کمکم کرد،هیچوقت یادم نمیره کمکشو

دلتنگ آواز قو🦢

من هنوزم سر این مسائل زنانه با مادرم راحت نیستم . حتی الآن تو ماه چهارم بارداری هستم هنوز خبر نداره .

منم از بلوغ خاطرات خوبی ندارم . 

البته اینم بگم مادرم خیلی زن خوب و واقعا مادر خوبیه برامون و اینم میذارم به حساب نا آگاهی های اون زمانه .

فکرکنم ۱۲ سالم بووود🥲

صبح بیدار شدم برم مدرسه دیدم ی لکه کوچولو رو لباس زیرم هست

جدیش نگرفتم  تصور زیادی نداشتم ازش

رفتم مدرسه و بعد از دوسه ساعت  رفتم سرویس  ودیدم بلللله😅🤦🏻‍♀️

بعدم هرچی دستمال تو جیبم بود گذاشتم و تا اومدم خونه ب مامانم گفتم و مامانمم خوشحال شد😅

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂