مادرم قبل مرگش خواب یک زنی از فامیل که واقعا زن شریفی بود رو دید اون زن سکته قلبی کرده بود و فوت شده بود
یه مسیر طولانی بوده با هم میرفتن و با کلی ادم میگه بعد با هم هم صحبت بودن (مادرم میگه اون خانم خیلی خوشحال بود و گشاده رو )جمعیت زیادی بودن بعد اون خانم یک مسیر رو در پیش میگیره میره یه سربالایی مادرم میگه چرا داری از این مسیر میری من چیکار کنمکجا برم میگه تو خودت بزودی از اون مسیر میری مثل من به اون مسیر اشاره میکنه 😭
مادرم شب حیرت زده از خواب میپره خودش هیچوقت فکر نمیکرد معنی خوابش این باشهه خودش هم فوت میکنه حتی ما هم چنین فکری نمی کردیم
یکم بعد بعد این خوابش فوت میکنه بر اثر سکته قلبی😢😢
یکبار خواب دیدم عین واقعیت مادرم تو خونه بود با گریه رفتمپیشش میخواستم همه رو صدا کنم التماسش میکردم نره تا بقیه رو خبر کنم با گریه و التماس میگفتم صبر کنه تا قبل اینکه چیزیش بشه ببرمشدکتر میترسیوم سکته کنه انگار دوباره زنده شده بود مادرم خندید به من گفت من که مردم من گریه میکردم التماسش میکردم نرو میگفت من همیشه هستم همینجا پیشت هیچوقت نمیرم چقدر اون خواب واقعی بود چقدر 😭😭😭
خواب ها واقعیت دارن خواب ها پرواز روح هستند به خواب هاتون باور داشته باشید خیلی ها میگن اینا بخاطد دلتنگیه اینا تصاویرمغزه ولی ما میدونیم خواب فراتر از چیزیه کهاینها میگن