2777
2789

الهی دورت بگردم آبجی گلم خدا رحمت کنه مادرتو جاش وسطه بهشته گلم خدا بزرگه صبر کن زمان بگذره خاک سردی میاره یواش یواش دردت کمتر میشه و روز به روز قوی تر میشی

منم تک فرزندم پدر ندارم و با مادرم زندگی میکنم ۱۴ سالم بود شوهر کردم سال بعد فوت کرد از اونموقع منم تنها شدم و ازدواج نکردم اگه خواستی شمارمو بزات میزارم باهم درد و دل میکنیم مرحم زخمای هم میشیم منم تهرانم نمیزارم غصه بخوری و احساس تنهایی کنی فداتشم

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید بخشید خدا خودش دید چقد از بچگی اذیت شدم دیگه انقدم نامرد نیس

نه عزیزم نمیبخشه. خیالت راحت...

راستش فوت آدما برای ما سخته..

اما برای اموات سخت نیست.وارد یه دنیای دیگه میشن‌..

سخته میدونم..

اما جای مادرت خوبه.

وارد زندگی جدید شده..

مادرا جاشون بهشته❤️

خبالت راحت.

مادرت راضی نیست به این شرایط

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔

مادرم قبل مرگش خواب یک زنی از فامیل که واقعا زن شریفی بود رو دید اون زن سکته قلبی کرده بود و فوت شده بود 

یه مسیر طولانی بوده با هم میرفتن و با کلی ادم میگه  بعد با هم هم صحبت بودن (مادرم میگه اون خانم خیلی خوشحال بود و گشاده رو )‌جمعیت زیادی بودن بعد اون خانم یک مسیر رو در پیش میگیره میره یه سربالایی  مادرم میگه چرا داری از این مسیر میری من چیکار کنم‌کجا برم میگه تو خودت بزودی از اون مسیر میری مثل من به اون مسیر اشاره میکنه 😭 

مادرم شب حیرت زده از خواب میپره خودش هیچوقت فکر نمیکرد معنی خوابش این باشهه خودش هم فوت میکنه حتی ما هم چنین فکری نمی کردیم

یکم بعد بعد این خوابش فوت میکنه بر اثر سکته قلبی😢😢

یکبار خواب دیدم عین واقعیت مادرم تو خونه بود با گریه رفتم‌پیشش میخواستم همه رو صدا کنم التماسش میکرد‌م نره تا بقیه رو خبر کنم با گریه و التماس میگفتم صبر کنه تا قبل اینکه چیزیش بشه ببرمش‌دکتر میترسیوم سکته کنه انگار دوباره زنده شده بود مادرم خندید به من گفت من که مردم من گریه میکردم التماسش میکردم نرو میگفت من همیشه هستم همینجا پیشت هیچوقت نمیرم چقدر اون خواب واقعی بود چقدر 😭😭😭

خواب ها واقعیت دارن خواب ها پرواز روح هستند به خواب هاتون باور داشته باشید خیلی ها میگن اینا بخاطد دلتنگیه اینا تصاویر‌مغزه ولی ما میدونیم خواب فراتر از چیزیه که‌اینها میگن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیزم آروم باش خدا مادرتو رحمت کنه روحش شاد باشه

الان مادرت بیشتر بهت نیاز داره براش قران بخون خیرات کن میخوایی خودتو بکشی که چی همیشه مادرت در عذاب باشه 

خودتم که گناه کبیره انجام میدی فکر میکنی این کار درسته 

نه عزیزم پدر و مادرت از ناراحتی و درد تو ناراحت میشن 

همه ی ما می‌میریم ولی وقتی که خدا تعیین کرده باشه 

هیچ کار خدا بی حکمت نیست 

خدا مارو از پدر و مادرمونم بیشتر دوست داره بهش توکل کن خودتو بسپار بهش 

اشکم دراوردی برای زجه هایی که زدی .عزیزدلم خدا مادرعزیزت رحمت کنه منم بابام رحمت خدارفته

خدا بیامرزه پدرت رو.من توان زندگی کردن دیگه نداشتم زندگیم با دو تا بچه داشت خراب میشد .هر چی جلوتر میرفتم بدتر میشدم به جای اینکه بهتر بشم صبح تا شب زیر پتو بودم نمی‌فهمیدم کی صبح شد کی شب.یبار دخترم اون موقع سه سالش بود نیم ساعت تو دستشویی صدام میکرد مامان بیا منو بشور نمی‌رفتم داد میزدم چی میخوای چی میگی گمشو بیا بیرون.۱۵روز یبار حموم میرفتم فقط نماز میخونم و قرص می‌خوردم و خواب اتاقمو با شوهرمو و بچه هام جدا کرده بودم یه روانی کامل شده بودم هرکس مامانشو صدا میکرد میخواستم خفش کنم زار زار گریه میکردم شوهرم یهو جلوم می‌گفت مامانم اینو گفت میگفتم میخوای دل منو بسوزونی.خیلی دوران بدی بود خیلی برای دشمنم نمی‌خوام اون حال و روزمو هر شب پانیک میشدم بیمارستان شیفت شب میشناختن منو میگفتن باز اومد .هی  

شاید بخشید خدا خودش دید چقد از بچگی اذیت شدم دیگه انقدم نامرد نیس

نمیبخشه اگه می‌بخشید که نمی‌برد خدا همه چیزش رو حساب کتابه همون جور که مرگ حقه و وقتش برسه خودمونم بکشیم می‌بره پس مطمئن باش خودتو بکشی نمیبخشه چون گفته نمیبخشم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
مادرم قبل مرگش خواب یک زنی از فامیل که واقعا زن شریفی بود رو دید اون زن سکته قلبی کرده بود و فوت شده ...

خدا مادرت رو بیامرزه.منم یبار مادرم اینقدر قشنگ بوسم کرد تو خواب از صدای بوسش بیدار شدم   

خدا بیامرزه پدرت رو.من توان زندگی کردن دیگه نداشتم زندگیم با دو تا بچه داشت خراب میشد .هر چی جلوتر م ...

ممنونم .اخی عزیزم چی‌کشیدی خدا یه ارامش ابدی ب قلبت بده هیچ وقت دیگه غم نبینی .ماهم تودوران کرونا خیلی غم دیدبم خیلی جوون ازدست دادیم خالم دوتا پسراش باهم توی یه روز ازدست داد یکی خانمش حامله بود اون یکی سه روز مونده ب عروسیش تالار همه چیزش اماده بود خالم جنون گرفت با طناب دست وپاش میبستن ب تخت ای خدا

مادرم قبل مرگش خواب یک زنی از فامیل که واقعا زن شریفی بود رو دید اون زن سکته قلبی کرده بود و فوت شده ...

😭😭

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
ممنونم .اخی عزیزم چی‌کشیدی خدا یه ارامش ابدی ب قلبت بده هیچ وقت دیگه غم نبینی .ماهم تودوران کرونا خی ...

اولاد تاقت داغ والدین دارن ولی والدین داغ اولاد نمیتونن تحمل کنن فاجعست

خدا مادرت رو بیامرزه.منم یبار مادرم اینقدر قشنگ بوسم کرد تو خواب از صدای بوسش بیدار شدم

دقیقا همین بوسه برای منم بود حتی صورت مامانم سرد بود بوسم کرد از بوسه ش بیدار شدم.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
ممنونم .اخی عزیزم چی‌کشیدی خدا یه ارامش ابدی ب قلبت بده هیچ وقت دیگه غم نبینی .ماهم تودوران کرونا خی ...

ای وای چی کشیدین.خدا صبرتون بده.خدا بیامرزه   درسته آدم دست خودش نیست ولی کاش اینقدر خدا به آدم توان میداد که بتونه قبول کنه که مرگ حقه.برای همه پیش میاد.ولی ...