2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه‌نمیری اون بهشته تو مستقیم میری جهنم

به عنوان کسی که مادرش رو از دست داده میگم بزودی فراموش خواهی کرد هر چقدر سر خودت بیشتر گرم‌کنی نبودش رو بیشتر فراموش میکنی اما امان امان از شبها امان از خاطرات امان از شبها 

امان از موقع هایی که از شدت گریه احساس میکنی قراره بمیری امان از لحظاتی که میفهمی اخرین و اولین کسی که اونقدر دوستت داشت فقط مادرت بود

امان از موقع هایی که میفهمی تا ابد تا ابد تنها شدی و همه چیزت رو از دست دادی 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
ندارم بقیه

گریه کن خودت رو خالی کن اشتباه من رو نکن من گریه نمیکردم خودم رو خالی نکردم موقعی که باید

گر چه هیچوقت خالی نمیشی گرچه هر چقدر گریه کنی کمه

باورت میشه از موقعی که فوت شده تاحالا نشده چیزی ازش بخوام و نشه؟

هر چی خواستم شده هر چی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
گریه کن خودت رو خالی کن اشتباه من رو نکن من گریه نمیکردم خودم رو خالی نکردم موقعی که بایدگر چه هیچوق ...

جز یک چیز

اینکه برگرده😔