2777
2789
عنوان

برای خانمایی ک دنبال کارتوخونه هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشون خودشون احتمالا خریده نتونسته کاری کنه میخواد سر شماها هم کلاه بزاره مراقب باشید

الان عکس سودامومیفرستم فقط لطفاببند

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

دیدن ودیو چه فایده‌ای دارهتوی این دوره ها سیگنال میدن کی بخر کی بفروشکه شما هم سیگنالشو‌گرفتی و‌ خری ...

وقتی کامل اطلاعات نداریدچرانظرمیدید

ایشون خودشون احتمالا خریده نتونسته کاری کنه میخواد سر شماها هم کلاه بزاره مراقب باشید

صد البته که هر تریدی سود و زیان داره. اما به نظر من که ایده ی خوبیه. پول داشتم میخریدم. چون خیلی وقته دنبال این کارم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

متاسفم برای ذهن های مریض بعضی منکه دارم سودمومیبرم فقط دیروز۲۴۸۴سودکردم عکسشم فرستادم گفتم کمکی کرده باشم تواین اوضاع بداقتصادی نخواستیدجونتون سلامت

اسی سایت  اصلی خرید و فروش طلای آنلاین چیه؟ دمو برای تمرینه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من کامل اطلاعات دارمخودم شش میلیارد سرمایم سکه و طلاستتمام پیج هایی که مربوط به ترید طلاست فالو‌دارم

پس بایدبدونیدک توی دوره سیگنال نمیدن