2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با چی ست میکنی؟چ رنگ گرفتی؟

من رنگ کرم‌طور گرفتم چون اکثر لباسام کرم و صورتیه

اما الان ی کت طوسی خریدم روشنه لعنتی با هیچی ست نمیشه میخام برم برای رو‌این ی ذغالی بگیرم

به امید روزهای خوش 💝

با همچی ست نمیشه اخه کلا سر جمع شاید تا آخر زمستون نشه ۱۰ بار پوشید سال بعد از مد میره پس کاربردی نی ...

خیلی بیرون نمیری؟ من یکماهه گرفتم ده بار بیشتر پوشیدم

اما قبول دارم از مد میره اما خب قیمتش کمه ۶۰۰ برای س ماه خوبع

به امید روزهای خوش 💝

دقیقا منم دنبال شلوار برای کت توسی ام😐😂دیشبم تاپیک زدم عکسش هست

اتفاقا دیدمش برای همین گفتم واسه من روشن تر از شما هست حتی شلوار رنگ خودش گرفتم بهش نیومد حالا میخام ذغالی بگیرم شاید بهش بیاد

به امید روزهای خوش 💝

خیلی بیرون نمیری؟ من یکماهه گرفتم ده بار بیشتر پوشیدماما قبول دارم از مد میره اما خب قیمتش کمه ۶۰۰ ب ...

چرا اتفاقا زیاد بیرون میرم ولی تکراری چون نمیپوشم لباسای مختلف بهش نمیاد الان خریدمش ولی کاربرد نداشت بجاش یه شلوار معمولی میگرفتم بهتر بود برام 

اتفاقا دیدمش برای همین گفتم واسه من روشن تر از شما هست حتی شلوار رنگ خودش گرفتم بهش نیومد حالا میخام ...

نه همرنگ خودش بهش نمیاد.البته اگر کوتاهه

من میخاستم یه فوتر مشکی بگیرم ولی خب دو دلم.چون اصلا نمیتونم لباس خیلی گرم بپوشم

همون مام یا بوت کات ذغالی میگیرم 😅

اخه من دوسه ساله با اکثر لباسام مام ذغالی میپوشم.دیگه خسته شدم

چرا اتفاقا زیاد بیرون میرم ولی تکراری چون نمیپوشم لباسای مختلف بهش نمیاد الان خریدمش ولی کاربرد نداش ...

خب اول سلیقه ایع دوم باید ی بیس رنگ میگرفتی ک ب همه لباسات بیاد من رنگ کرم روشن گرفتم ب همه رنگ لباسام میاد

به امید روزهای خوش 💝