2777
2789
عنوان

نشستم گریه میکنم چرا من از شوهرم شانس نیاوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مادرت وقتی نامزد میکردی نمیدونست آدمی که دستش تنگه همه کار نمیتونه بکنه؟البته که اگه داشت و می ...

اون موقع همش زور میکرد بله بگم البته ب انتخاب خودم بله گفتم 

ولی دگ کسی که بخواد بخره ۲ گرم طلارو ک میخره

پسر خوبیه خدایی ولی خب این چند وقت دستش خالیه بعدا اوکی میشه

عزیزم اول ازدواج همه همینجورن 

مگه ی عده ک پدر پولدار دارن

بنظرم همین ک برات ارزش قاعل بشه ی چیزی بیاره کافیه 

ما هم رسم داریم شب چلگی بیارن..  همه مدل میوه  سر تا پا خرید لباس زمستونی و یه تیکه طلا

ک بنظرمن خیلی هم رسم چرتی‌عه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

دیگه بااین گرونی طلا نباید انتظار داشت همین در حد ۴ یا ۵ تومنو بنده خدا میتونست بده سکه پارسیان تهش اسمش طلا بود... الان دیگه کسی که وضع اقتصادی خوبی نداره زیر بار این چیزا نمیره

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
خب منم دوسدارم برام طلا بیارن 😔

خب میگفتی همون کادو ۵ تومنی رو براتون سکه پارسیان بگیرن

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
خدا کنه رسم جهاز دیدنی عیدی بردنی سیسمونی دیدنی و یلدایی ریشه کن بشهک همه شو آفههمه بگید آمین

قبل ازدواجم دورو برم دیده بودم چقدر ی عده در عذابن برای این مسائل .موقع ازدواجم با وجود تمکن مالی سماجت کردم و همه این کارارو مانع شدم .اگر کادویی ام داده می شد بدون سروصدا و مهمون اگر نه هم اصلا کادویی که قرار باشه بره تو چشم چند تا جوون دم بخت رو صدسال نمی خوام .

این کارم به اعضای خانوادم هم سرایت کرد .با وجود وضع مالی خیلی خوب همه چی ساده و بی حاشیه برگزار شد .

البته مادرم بسیار همراه و منعطفه. و از قبل درباره تاثیرات ریخت و پاشای ازدواج رو بقیه باهاش صحبت کرده بودم .

و خداوند در عوض این خودداری آرامش رو بهم هدیه داد .