2777
2789

خونمون شرق هستش اما من غرب رو دوست دارم!! اصلا گوششون بدهکار نیست! 

دلیل خاصی هم ندارم، حس میکنم اون طرف اکتیو تره! و جوان نشین تر!

دلیل پدر و مادرم هم اینه که توی این محله جا افتادن!

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا منم غربم به نظرم اینجا خیلی بهتره واسه دکتر چند بار اومدم شرقم جالب نبود به نظرم

به نظرم خیلی قدیمیه! مخصوصا جایی که ما هستیم

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼
اتفاقا غرب خیلی دلگیره

آخه هرچی سالن و کلینیک و.. خوب هستش همه همون طرف هستن تا آدرسو میبینم بیخیال میشم از بس که حوصله ی رانندگی ندارم!

والا من از اول غرب بودم خیلی هم دلم بازه اکثرا امکانات غرب تهرانه حتی برج میلاد و ازادی هم اینجاس

خخخ برج میلاد آزادی هم شد امکانات اخه؟نصف جنگل های تهرون شرق تهران .....به دور از شوخی آدم هر جا هست دلش خوش باشه شرق و غرب نداره بستگی به عادت کردن ما به اون محل داره