2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 75 پست
پس شوهر تو نقطه مقابل شوهر منه

شوهرمن یه عوضیه که لنگه نداره اگه دوس داشتن به این چیزاس میخوام بخوره توفرق سرش

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ریز ریز پیام هاشو خوند چیو طلبکار بشه بعدم از ۱۰۰ جا بلاک شد بعدم نمیخوام دلیل جداییشون پیام عاشقونه ...

تو چرا نگران بچه های اونی... اگه براش مهم بود از این غلط ها نمیکرد. در عجبم که نوشتی پیامهاشو به شوهره خوش غیرتت هم نشون دادی..باز هم باهاش بگو بخند میکنه... من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.از طرف بچه های نی نی سایت یه دسته گل واسه شوهرت بفرست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا نگران بچه های اونی... اگه براش مهم بود از این غلط ها نمیکرد. در عجبم که نوشتی پیامهاشو به شوه ...

اولش نفس تنگی گرفت بعد بهتر شدد ۱ سال بعدش ک امشب بود دیدش باهاش حرف زد کلی 

همونه بختیاری ها رو زنشون غیرت دارن ژنشونه

نه والا بختیاریا زن دوستن غیرتم دارن ولی من نمیدونم بخت من چرااینقد سیاه که گیر یه زبون نفهمی افتادم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

همونه بختیاری ها رو زنشون غیرت دارن ژنشونه

شماهاکجایی هستین؟ کدوم قومین؟ 

چند ساله ازدواج کردین

تقریبا پنج سال خونموکرده توشیشه یه روزخوش نداشتم

چه مدلیهرمیشه توضیح بدی

بددل شکاک حساس خسیسم هست خیانتم کرد حرفاش نیش داره و الباقی

اخه رفتارش یه کم عجیب بود میتونست سلام کنه ولی دیگه زیاد باهاش حرف نزنه ولی کلی باهم حرف زدن

بقیه رفتار شوهرت ببین اگه باهات سرد هست دوستت نداره اگه نه رابطمون خوبه تعصبی نیست