2777
2789
عنوان

خیلی غبطه میخورم ب اونایی که🙃👇🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 45 پست
کاش بابام بهم محبت میکرد، فقط ی ذره منو تخریب نمیکرد منو شکنجع روحی نمیدادمیدونی ی بار سر چی منو زد! ...

آره یه بار خواهرم گریه کرد فکر کرد من چی کارش کردم انقدر با سگکک کمربند من و زد شب تا صبح نشسته خوابیدم چون پشتم ذغال شده بود تو آینه نگاه کردم 

نمی تونستم از دردش بخوابمم 

یه بار از مدرسه رفتم خونه دوستم واسه درس برگشت دیدم با شلنگ جلو در وایستاده زدااا 💔🙂

الان بچه دارم ولی هیچ کدوم یادم نمی ره وقتی سر کس دیگ هم داد می زنه تن من می لرزه 

تازگی ها هم بهم گفت اول داداشت و دوست دارم بعد خواهرت و منم که ... 😔 تنها جمله ایی که دلم خیلیییییییی شکست 

دستام و محکم فشار دادم تا اشکم نیاد غرورم نشکنه 

اینجا هم باب دردودل گفتم وگرنه همش غصه می خورم 

مطمئنم خدا نمیگذره از بابام بخاطر کارای که ب روح من کرد...

امیدوارم تو مقابله با این حس منفی موفق باشی

می‌دونی به مامانم گفتم علت اینکه مشکل روحی دارمهمین بی محلی هاشونه ولی دریغ از ذره ای تغیر دیگه به خودم تکیه میکنم دیگه طلب مهر نمیکنم

کالیگولا شده یه هیولا   Anyone who hurts the monster will have to pay a price مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم تو مقابله با این حس منفی موفق باشیمی‌دونی به مامانم گفتم علت اینکه مشکل روحی دارمهمین بی مح ...

همین الانشم منو تحقیر میکنه ‌...

جلو هر کسو ناکس 

با طعنه با  لحن خیلی بد جلو همه باهام حرف میزنه ....

لامصب من بچتم چرا اینقد داغونم میکنی بخدا ازم چیزی نمونده کم تحقیرم کن...

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
آره یه بار خواهرم گریه کرد فکر کرد من چی کارش کردم انقدر با سگکک کمربند من و زد شب تا صبح نشسته خواب ...

بخدا گریم گرفت برا حرفات....الهی بمیرم...

همین الانشم منو تحقیر میکنه ‌...جلو هر کسو ناکس با طعنه با لحن خیلی بد جلو همه باهام حرف میزنه .... ...

از خودت دفاع نمیکنی ؟؟

کالیگولا شده یه هیولا   Anyone who hurts the monster will have to pay a price مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی 

دعا میکنم رابطه پدر دختریتون از قبلم بهتر بشه 🫂❤️✨

ممنونم....

ولی اونم بهتر شه من نمیتونم دیگه 

دیگه برام جایگاهشو از دست داده 

ازش میترسم‌.من حتی نمیتونم حرفای زندگیمو بهش بزنم 

عموم میدونه ولی بابام نه تا اون حد

آره عزیزم این یه گوشه ای از دردام بود خواستم بگم حس نکن تنهایی بدتر از تو هم هست امیدت به خودت باشه

چی بگم....

ولی عمیقا عمیقا درکت میکنم با بند بند وجودم میدونم حستو‌‌....