2777
2789
عنوان

فردا شام قراره مادرشوهر خواهر شوهرم بیان خونمون بعد زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 59 پست

با کلی اصرار راضی شدن بیان بعد میخای ساندویچ بدی؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با کلی اصرار راضی شدن بیان بعد میخای ساندویچ بدی؟

نه شوهرم اصرار کرده آخه وضعمون درست نیست دلش برامون میسوزه اینا کارمندیم این برج خرج خیلی بزرگی داشتیم. بعدش اولش گفت نمیام شما مارو مهمون حساب میکنید بعدش گفت باشه به شرط اینکه مهمون حساب مون نکنید حاضری بذارید جلمون

ماکارونی بزار بفرستشون اون دنیا  

(مزاح بود)

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه شوهرم اصرار کرده آخه وضعمون درست نیست دلش برامون میسوزه اینا کارمندیم این برج خرج خیلی بزرگی داشت ...

یکم بیشتر از خودتون واسه اونام پلویی درست کنید ساندویچ خوب نیست 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اخه راحتیم باهم ماهم تا حالا رفتیم خونشون برامون بندری گذاشتن

مادرشوهر منم میگه هر وقت من اومدم خونتون برامون پیتزا درست کن 

عاشق فست و فود و کیک و نوشابه و ژله و ...هستن