2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محصولات افزایش وزن ایرانی رو بخرین همراه ورزش و تغذیه .البته چون کورتون ندارن هفته آیی هشتصد گرم فقط افزایش میده

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

منم آرزومه لاغر بشم 

خب هر چی دوست داری بخور

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چی چی مثلا

برو سایت دارو کده بزن محصول افزایش وزن همه چیو میاره کلی هم کاربرا سوال پرسیدن دکترش جواب داده ببین کدوم برات مناسب تره 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

من تو شیرینی فروشی کار میکنم دیگ بدتر از شیرینی خو نیس روزی نیم کیلو میخورم هیچ ک هیچ

خوش ب حالت

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
هرچیزی اندازش خوبه خب لاغری اذیتش می‌کنه اعتماد بنفسشون کم کرده خوش بحالت ندارع 🙂

میدونم ببخشید منظوری نداشتم 

ولی در کل منم از چربی‌های اضافی نفرت دارم دوس داشتم سایزم ۴۰میشد حداقل