2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣تجربه

اون بعد سه ماه برگشت 

البته من کات کرده بودم 

چقدر دلمو شکوند

چقدر زجرم داد یادم نمیره

هر سوالی یکبار میومد پیام میداد 

دوسال دنبالم بود 

گفت خودشو می‌کشه 😔

گفتم 😔بمیری هم برام مهم نیست 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

😂😂

میدونی تو این دوسال بخاطر نفرینت تاوان دادم ؟😂همینجوری زر میزنع 

همینجوری زر میزنی تو هم با خونسردی پیامشو پاک میکنید و بلاکش می‌کنی 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

اون بعد سه ماه برگشت البته من کات کرده بودم چقدر دلمو شکوندچقدر زجرم داد یادم نمیرههر سوالی یکبار می ...

همشونم میگن خودمو میکشم 

چقد فیلمن 

اصلا ادم اینارو میبینه دلش سرد میشه 

امیدوارم موفق بشی خودت و ی کیس خوب وارد زندگیت بشه قشنگم

بی دلیل نبود عزیزم با دخترای دانشگاه رفته بود کافه ازش ناراحت شدم

خب ناراحت شدی ولی نباید میگفتی تمومکنیم بعدم مگه هرکی هرجا با همکلاسی دختر یا همکار رفت بیرون داره خیانت میکنه ؟ 

من خودم همچین کاریو خودم انجام نمیدم هیچ وقت خوشم‌نمیاد از این چیزا ولی خب کسیم بره دلیل نمیشه که خیانته یا ..

همشونم میگن خودمو میکشم چقد فیلمن اصلا ادم اینارو میبینه دلش سرد میشه امیدوارم موفق بشی خودت و ی کیس ...

میگه با عکسم حرف میزنع 

😂😔حرفاشو یادم رفته 

برام جالبه که بعد دو سال عکسی که از چهره ام واسش فرستاده بودم هنوز داشت برام فرستاد 

البته این اتفاق یک خوبی که داشت با خانواده ام آشنا شدم