2777
2789
عنوان

میخام انتقام بگیرم😒 الکی😉

1 بازدید | 9 پست

با همکارم خیلی صمیمی شدم بهش علاقمند شدم بهش گفتم ولی گفت تو بهترین رفیقمی امنی و..... ولی تو میدونی قبلا با چه کسی شکست عشقی و تجربه کردم و خیلی چیزا راجع ب هم میدونیم و به صلاح نیست ازدواج و رفیق باشیم و..... دلم میخواد یه کاری کنم یه طوری خودمو تغییر بدم چ ظاهری چ تحصیلی و کاری ک اون بیاد سمتم و من پسش بزنم.... مسخره‌ست ولی هرشب با خودم میگم چرا قبول نکرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا انتقام چه الان دقیقا

انتقام اینکه ردم کرد.... ولی از اون ور تو فاز رفاقت صمیمیه باهام.. دیشب داشت میگفت ما از دوست دختر/پسر خیلی جلوتریمااااا تو دلم گفتم ولی تعهد صفر

دلم میخاد منم مثل خودش پسش بزنم و برم پی زندگبم

مثبت فکر کن عشقملیاقتتو نداشته استاندارد ها رو ببر بالا

من خیلی تنهام قبلا بعد  ۹سال  با کسی بودم و نشد بعد از ۲سال افسردگی وارد کار شدم با این اقا اشنا شدم خیلی ادم مثبت و متین و همسوییه باهام ولی با وجود خیلی ملاکام حتی چهره اوکی ک دارم ولی جملات بالا رو گفت و بقول خودش رفیق خوووووووووووووبشم.......

دلم میخاد ی طوری اون مثل من بشه و من پسش بزنم حرصم خالی بشه

تا زمانی که ذهنت درگیر باشه نمیتونی انتقام بگیریرها کن برگرده به سمت دوباره

جلو چشمه نمیشه رهاش کنم.... کاش بتونم نادیده بگیرمش

جالبه بیرون میریم / شوخی داریم/ درد و دل داریم/ حل مسئله و همفکری داریم  و این وضعیتم هس

خب اگه دیدار دارین که…🫠خیلی سخته خدا کمکت کنه

دیدار ک عرض کردم همکاریم توی ی محیط کار... سوای از اون وقتی کارمون تموم میشه تا وقتی بخوابه حول و حوش ساعت ۲شب تو اینستا کلیپ فان میفرسته و پیام میده.... بعد این شخص میگه ما رفیقیم و این صحبتا