2777
2789
عنوان

خیانت💔💔

86 بازدید | 15 پست

خودم نیستم، مربوط به دوست خیلی صمیمیم و چهارسال ازم بزرگتر

اینا سه سال پیش ازدواج کردن، خیلی هم عشق و احترام بینشون بود حتی تا همین دم آخری کع  فهمیده خیانت کرده

دوستم بارداره ۷ماهه و ممنوع بوده از رابطه، هی میدیده شوهرشم هیچ درخواستی نداره واسه اینکه جور دیگه ای رابطه داشته باشن و یکی هم میگه مث قبل که منو در جریان همه چی میذاشت و از همه کاراش بهم میگف و نظر میخاست نبوده اصن

خلاصه بهش شک میکنه دو ماه پیش، ماشین و دفتر محل کارش اینا رو گشته یه گوشی دیگه پیدا کرده که مسیج اومده بوده که عشقم کی میای بریم خرید بعدش نتونسته تحمل کنه و به روش آورده و اونم اولش کلا انکار کرده بعد دیده این کوتاه نمیاد اعتراف کرده دیگه، گفته اشتباه کردم و اصن برام مهم نیس و فریب خوردم و... 

بعد میگه تا یه ماه همش دعوا داشتم باهاش و بعدش تصمیم جدی گرفتم به طلاق، کع بعد از اینکه بچش به دنیا اومد میخاد طلاق بگیره

ولی میگه اون هر روز التماس میکنه و گریه زاری که طلاق نه و من نابود میشم و میمیرم و فلان... 

دوستمم میگه منم هر بار هر چی فحش از دهنم میاد بارش میکنم 

حدود چهار پنج روز پیش اینارو بهم گف، گف اگه یه درصد هم بخام بمونم با اون فحشای زشتی که بهس دادم دیگه هیچ پرده ای بینمون نیس،، اینم بگم دوستم درآمد داره و میتونه مستقل زندگی کنه

منم تشویقش کردم که خوب کار کردی و تموم کن و با آدم خیانت کار ادامه نده

ولی الان میگم شاید واسه بچش خیلی سخت باشه بدون پدر، میگم کاش نمیگفتم، ینی الان بهش بگم یکم بیشتر فک کنه؟؟ 🥲🥲🥲 عذاب وجدان گرفتم به خاطر حرفام آخه چون اون لحظه شنیدم عصبی شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق میدم عذاب وجدان داشته باشی

اشکالی نداره عصبی شدی یه لحظه

بعد که باهاش حرف زدی بگو بیشتر فکر کن با مشاوره خوب مشورت کن شاید اگه بخاطره بچه ات بهش فرصت بدی درست بشه و پدر خوبی باشه

دوستان یه شماره ای منو شوهرمو وارد گروه لوازم آرایشی کرد هیچ شماره ای برام آشنانیس پنجتامدیرگروه داره که هیچکدومو نمیشناسم برایکیشون پیام دادم شماکی هستین منو اد کردین نمیشناسم هنوز آنلاین نشد تنهاشماره ای که میشناسم شوهرمه که اصا نمیدونم چرااونو عضو کردن یکم دلهره گرفتم نمیدونم کیه اعصابم خراب شد شوهرمم نیس که بخوام ترک بزنه کلاواتساپم نمیره چن ماهه ولی بازم حس خوبی ندارم میشه نظرتونوبدین 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اون آدم به احتمال ۸۰ درصد دوباره خیانت میکنه و بین دعوا ها همون بچه بیشترین اسیب رو میبینه الان جدا ...

شایدم به خاطر بچش دیگه سمت اینکارا نرفت، کسی چه میدونه🥲

حق میدم عذاب وجدان داشته باشیاشکالی نداره عصبی شدی یه لحظهبعد که باهاش حرف زدی بگو بیشتر فکر کن با م ...

آره میخام پیام بدم بهش بگم اون روز عصبی شدم و منطقی راهکار ندادم بهت

اینشو نگف ولی اعتراف کرده سه ماه اینا باهاش بوده

وقتی باهم بیرون میرفتن حتما داشتن نمیرفتن قرآن بخونن ک

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫