2777
2789
عنوان

واقعا اینقدر خوابش سبکه

1 بازدید | 26 پست

کارم گیر یه بنده خدایی بود چندروز مجبور بودم باهاش ارتباط داشته باشم و سوال تکراری بپرسم ازش چون از برنامه کاریش خبر نداشتم . خلاصه یه شب که من خیلی ضروری بود برام بدونم فردا چه ساعتی میتونم ایشون رو ببینم تا یه سری کارها قبل انجام بدم بهش ساعت ۱۱ شب پیامک زدم سوال کردم جواب منو نداد 

ساعت ۷ صبح پا شد جواب دادن دقیقا یک ساعت قبل دیدنشون و دیگه کار از کار گذشته و زحمت من دوبرابر شد برای اون کار.

بعد که منو دید گفت خانم فلانی ده شب به بعد به من پیام ندید من خوابم سبکه.

نمیدونم چرا حس کردم کلاس بیخودی گذاشت 

صدای پیامک آدم رو از خواب بیدار میکنه؟

عجیب بود برام من اتفاقا ببینم یکی شب بهم زنگ نمیزنه پیامک میده خوشحال میشم شعورش کشیده که شاید خواب باشم خب کار واجب داشتم چیکار میکردم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

ولی پیامم ندید بعد از ساعت ۹ شب ! واقعا درست نیست‌ . هرچقدرم که واجب باشه.

یا از قبل از طرف بپرسید برای همچین روزای ضروری ای که تا چند میتونید بهش پیام بدید.

ایشون اگر واقعا خوابش سبک باشه نمیتونه گوشیشو میوت کنه چون صبح باید با الارم بیدار شه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم با صدای پیامک بیدار میشم آره

اما همیشه گوشیم را سایلنته و گوش گیرهم میذارم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

کلاس نذاشت

مرز گذاشت برات

شما یه مرزی رو رعایت نکردی با پیام دادن آخر شب به اون آدم، فرقی نداره خواب بوده یا بیدار

و ایشون اینو بهت اطلاع داد که تکرار نکنی

کار درستی هم کرد

در ضمن بله منم بیدار میشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ولی پیامم ندید بعد از ساعت ۹ شب ! واقعا درست نیست‌ . هرچقدرم که واجب باشه.یا از قبل از طرف بپرسید بر ...

گوشی میوت هم باشه آلارم زنگ میخوره

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

وااای آره خوب ، خواهر من اگر تو اتاقش باشیم نفس بکشیم میگه صداش نمیزاره من بخوام تنهای تنها باید باشه ،خیلی خیلی خوابش سبکه ، ما تو حال درگوشی حرف بزنیم از تو اتاق بیدار میشه حدود چهل سالشه ها

گوشی میوت هم باشه آلارم زنگ میخوره

ظاهرا اینو نمیدونه ایشون

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

ظاهرا اینو نمیدونه ایشون

دتر به چه معناست؟

دتر به چه معناست؟

به زبان مازندرانی یعنی دختر

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

کلاس نذاشتمرز گذاشت براتشما یه مرزی رو رعایت نکردی با پیام دادن آخر شب به اون آدم، فرقی نداره خواب ب ...

وقتی بیدار شده و خونده و دیده چقدر کارم واجبه و اگر جوابم نده حجم کاریم زیاد میشه بیشعوری و خودخواهی نیست ؟ 

من تو عمرم با آدمی که با پیامک از خواب بهتره بر نخورده بودم وگرنه رعایت میکردم ولی درکل ناراحت شدم که جوابمو نداد تا زمانی که هم رو ببینیم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣