2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل تاپیکی که برا مصی زدن ...

مصی واقعا دختر خوبیه

و تنها کاربر معروف سایته که مطمعنم پز نمیده

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
واقعاً درسته

تو همین سایت کسایی که بی دلیل هیتر دارن طرف اومده ده خط بهش بدو بیراه گفته الکی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

مثل تاپیکی که برا مصی زدن ...مصی واقعا دختر خوبیهو تنها کاربر معروف سایته که مطمعنم پز نمیده

دقیقا من موافق هستم 

همیشه هم اینطور نیست شاید واقعا آدم مضخرفیه

من هدف اصلیم این سایت بود تاپیکایی طرف میزنع یکی همش پیگیر میاد بد و بیراه میگه می‌ره خب دلیلش چیه ذخیره کرده سر میزنه طرف بد اگ تو نیان

دقیقا من موافق هستم

کاربری که پز میده یکی دیگه ست ... همونی که حتی کوچکترین راهنمایی درباره روش زندگی به دیگران نمیده و فقط فقط پز خالصه ...

بعد اومدن مصی رو که این همه راهنمایی مون کرده و انرژی داده رو مسخره میکنن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
کاربری که پز میده یکی دیگه ست ... همونی که حتی کوچکترین راهنمایی درباره روش زندگی به دیگران نمیده و ...

واقعا هم دختر مهربونی هست من هر سوالی ازش پرسیدم بنده خدا جواب داده کمک کرده درست میگی 

یسری چشم دیدن آرامش بقیه رو ندارن خب بنده خدا مگ طلا ماشین شاسی بلند و..گذاشته یا داره یه خانواده با محبت اولین سرمایش هست که خیلی خوبه 

واقعا هم دختر مهربونی هست من هر سوالی ازش پرسیدم بنده خدا جواب داده کمک کرده درست میگی یسری چشم دیدن ...

این همه وقت و انرژی تخریب دیگری رو سر پیشرفت خودشون پیاده میکردن ، الان اوضاعشون بهتر میبود

این همه وقت و انرژی تخریب دیگری رو سر پیشرفت خودشون پیاده میکردن ، الان اوضاعشون بهتر میبود

آدمی میشناسم اطرافم شش ماه نقشه کشیده برا زمین زدن کسی که بهش اصلن ازاری نداشته یسری آدما خیلی ترسناک هستن چون وجدان ندارن

آدمی میشناسم اطرافم شش ماه نقشه کشیده برا زمین زدن کسی که بهش اصلن ازاری نداشته یسری آدما خیلی ترسنا ...

🥺☹