2777
2789
عنوان

معیار انتخاب پارنترتون یا همسر برای زندگی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 39 پست
عزیزم شمام برات رنگ و پوست و قد مهم بود این بنده خدام گفت پول راس میگه پول خیلی مهمه

درسته  خبب منظورم اینکه همه ی اینایی که گفتمم هست ولی همش که پول نمیشه نیم وجبش پول بقیش شخصیت و اینجور چیزا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم شما یه نگاهی به خودتون بندازین که این چنین همسری بخواین داشته باشین و اینکه کسی مثل جنیفر لوپز ...

این که گفتم یه طنزتلخه در مورد مردها تو ایران،

یه فرهنگ ،

یه مشکل  و دوگانگی،

خودم شخصا نه حوصله پارتنر دارم نه همسر و نه ....

$+♡+£=○
درسته خبب منظورم اینکه همه ی اینایی که گفتمم هست ولی همش که پول نمیشه نیم وجبش پول بقیش شخصیت و این ...

واقعا این درسه انتخاب همسر خیلی مهمه کوچکترینش مدل غذا خوردنش، هر چقدر هم پولدار باشه درست غذا نخوره اصلا دلت نمیخواد دفعه ی دیگه باهاش جایی بیرون بری غذا بخوری

قد بلند 180 تا 185پوست گندمی موهای مشکی و پرپشت لاغر و کشیده چهره ی دلنشینسن هم زیر 28 سالمتشخص و چش ...

سیبک گلو رو یادم رفت بگم 

گردن کشیده ای داشته باشه و غبغب نداشته باشه کلا چاق نباشه 

بعدشم مهربونم باشه با من ولی با زنای دیگه اصلا و ابدا 

اهل محبت کردن باشه و سورپرایز کردن اولویت زندگیش باشم ، روان سالمی داشته باشه و اهل مهمونی و مسافرتم باشه پایه باشه خلاصه 😅 خیلی خیلی خیلی نجیب و سر ب زیر باشه

آدم معتقدی هم باشه اهل نماز و ...

فنی هم باشه بتونه اگر چیزی خراب شد درستش کنه و بی دست و پا نباشه ، سوسول و وابسته ب مامان نباشه 

سیبک گلو رو یادم رفت بگم گردن کشیده ای داشته باشه و غبغب نداشته باشه کلا چاق نباشه بعدشم مهربونم باش ...

حتما اسمش ارشام تهرانی یا ارتام باشه ؟ استاد دانشگام باشه 

توی رابطه ای بودی که بی حرمتی شده بت این من عمیقا لایک و درک میکنم چون خیلی بی احترامی برام گرون تمو ...

تو رابطه نبودم ولی بابام نسبت به مامانم دقیقا اینطوریه...

خیلی خوب درکت می کنم.... من شاهد تک تک لحظه های مامان و بابام بودم...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...