2777
2789
عنوان

شوهرم امشب منو نبرد دکتر🙂

191 بازدید | 14 پست

من پسرم شیر خودمو میدم.چند شبم هست خوب نخوابیدم .همسرم خیلی برای رابطه بهم فشار اورد واقعا توان نداشتم.چند روزه یبار یا دوبار پشت سر هم داشتیم.امروزم رفتم لباساشو با بیحالی تو حمام شستم .بعد امشب حالم بدشد سردرد شدیدی گرفتم حالت تهوع داشتم میمردم زنگ زدم پدرم و مادرم که بیان بچه رو بگیرن ما بریم دکتر باورتون میشه؟شوهرم در کمال ناباوری نمیومد 🙂💔بهش گفتم تو همیشه تو حال بدیام رهام کردی فقط فکر خودتی بخاطر خواستت منو مریض کردی.میگفت با پدر مادرت برو من میخوام خونه جمع کنم.گفتم تو اگه میخواستی، امروز که تعطیل بودی جمع میکردی نه اینکه همش با گوشی باشی اخرش تو در وایسی موند منو پدرم رفتیم درمانگاه یهو اونم اومد 

دوران بارداریمم همینطور بود بیخیاله بیخیال 🙂

بهم میگه تو همیشه مریضی خیلی دلم شکست بهش گفتم مردی که خوب باشه زنش همیشه حالش خوبه تو هیچپقت و مریضی هام کنارم نبودی 

همیشه از خواب که بیدار میشه ساعتا با گوشیه اصلا دلش نمیسوزه نمیگه زنم بچه شیر میده شب بیداری داره یبار نشد صبحانه اماده کنه 🙂 فکر کنید من امروز ساعت ۳ظهر صبحانه خوردم با این اقا بعد بیحال و خسته اصلا نتونستم غذا درست کنم بیجون بودم انقد غر زد که تو غذا درست نکردی خونه شلختس 😢 وقتی با من همکاری نمیکنه من چطور خسته و بی رمق نشم با بچه کوچیک

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا همینن باید از اول عادتشون بدی 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

باید شرطیش کنی هروقت ازت خاست ب شرطی ک بعدش کمکت کنه مثلا خونه رو مرتب کنید با هرکار دیگ ای 

مگ زن چقدر توان داره اخه هم کاراب خونه و بچه داری هم تامین نیاز آقا 

باید شرطیش کنی هروقت ازت خاست ب شرطی ک بعدش کمکت کنه مثلا خونه رو مرتب کنید با هرکار دیگ ای مگ زن چق ...

بخدا من تنهایی همه کارا به گردنمه مریض شدم لاغر زشت صورتم شکستع شده 

بخدا من تنهایی همه کارا به گردنمه مریض شدم لاغر زشت صورتم شکستع شده

میفهممت منم سر پسرم همین زجرا رو کشیدم همش دعوا داشتیم سر اینک بابد کمک کنه و من تنهایی از پسش برنمیام

اینا درست بشونیستن شوهرمنم همینطوره بدترم شده اینا فقط زن وپیرمیکنن

من اینارو از چشم مادر پدرش میبینم لعنت بهشون.

میفهممت منم سر پسرم همین زجرا رو کشیدم همش دعوا داشتیم سر اینک بابد کمک کنه و من تنهایی از پسش برنمی ...

انقد سر این اخلاقاش به طلاق فکر میکنم دلم میخواد به مادرش گلایه کنم .بگم تو که انقد تو گوش پسرت خون ی بچه بیار منو بد بخت کردی 

انقد سر این اخلاقاش به طلاق فکر میکنم دلم میخواد به مادرش گلایه کنم .بگم تو که انقد تو گوش پسرت خون ...

منم یه زمانی خیلی ب طلاق فکر میکردم ولی خب گذشت سختیا تموم شد بهش فکر نکن اما ازش گله کن باهاش حرف بزن بگو ک چقدر خسته میشی اینقدر بگو تا بفهمه

شوهرمنم همینه

کلا تا به حال منو دکتر نبرده 

خداحفظش کنه مادرمو 

اون منو میبرد دکتر 

دیگه جدیدا تا بتونم نمیزارم مریض بشم خدا هوامو داره 

چون شوهرمنم میگه تقصیر خودته مریض میشی همش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏