2777
2789
عنوان

هقته پانزده بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 26 پست
نه بابا سرفه چه مشکلی ایجاد کنه؟من سه ماهه سرفه میکنم. چی قراره حس‌کنی یعنی که حس نمیکنی و نگرانی؟

تکون خوردنش ، یا حداقل یه احساسی در ناحیه زیر شکم . هیچی از شکم ، لگن یا کمر حس نمیکنم . 

میدونم منم تو بارداری خیلی اذیت میشدم،حساس بودن هم جزوی از بارداریه من یادمه 7 ماهم بود یه شب دو ساع ...

ممنون عزیزم . دعا کن برام زودتر لگد زدناش شروع بشه ، اصلا نذاره شبا بخوابم از این استرس بیرون بیام .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه هنوز . دکتر برام پنجم دی نوبت زده ، احتمالا همون موقع غربالگری دوم رو مینویسه که انجام بدم.

غربالگری دوم معمولا ۱۵ هفته ست. زنگ بزنید فردا سوال کنید. ۵ دی حدودا میشید ۱۷ هفته دیر نشه یه وقت

ممنون عزیزم . دعا کن برام زودتر لگد زدناش شروع بشه ، اصلا نذاره شبا بخوابم از این استرس بیرون بیام .

نگران نباش زود میگذره این روزا دلت برای این روزام تنگ میشه، تکوناش که هنوز معلوم نمیشه ولی کلا چیزی حس نمیکنی؟ من توی 8 هفته اینا حس میکردم حباب میترمه تو شکمم بعدشم که هفته ام رفت بالاتر صبح ها سفت میشد شکمم خواهرم میگفت قشنگ عین یه توپ کوچولو میشه شکمت

نگران نباش زود میگذره این روزا دلت برای این روزام تنگ میشه، تکوناش که هنوز معلوم نمیشه ولی کلا چیزی ...

ایشاا..‌. به سلامتی بگذره . شکمم یه خرده برآمده شده . ولی حرکتی چیزی حس نمیکنم ، مثلا سرچ کردم نوشته بود تو هفته ۱۵ یه چیزی مثل باله زدن ماهی شاید حس کنید ، که من حسی ندارم .

احتمال هم داره ریسکتون تو غربالگری اول پایین بوده کلا نخواد واسه دومی بفرسته. ولی باز سوال کنید

غربالگری اول خداروشکر خوب بود . ولی این دکتری که انتخاب کردم خودش خیلی رو مریضاش حساسه فکر کنم همه رو می‌فرسته غربالگری دوم . ممنون که گفتید ، فردا تماس میگیرم اگه موعدش بگذره که سریع برم انجام بدم .

ایشاا..‌. به سلامتی بگذره . شکمم یه خرده برآمده شده . ولی حرکتی چیزی حس نمیکنم ، مثلا سرچ کردم نوشته ...

نه خب توی هر زنی متفاوت ست توی هر بارداری متفاوت هست نگران نباشه ان شاالله به سلامتی میگذره و به سلامتی بغلش میکنی❤️❤️

تکون خوردنش ، یا حداقل یه احساسی در ناحیه زیر شکم . هیچی از شکم ، لگن یا کمر حس نمیکنم .

اوه من حاملگی دوممه و میگن باید ز‌ودتر احساس کنم ولی قبل هفته ۲۸ هیچی احساس نگردم نگرانی نداره

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
چرا بیمه تکمیلی هستم . تاحالا سونوهامو تو مراکزی که با تکمیلی قرارداد داشتن انجام دادم . ولی اینکه ب ...

خب برو پیش دکتر زنان بگو برات ثبت کنه بله بهداشت رایگان انجام میده

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست