2777
2789

یه سری تایپک ها رو میبینم یه دختر خانمی زیر بیست سال بدون هیچ تجربه و سرد و گرم چشیدن رفته ازدواج کرده الان انقدر وابسته به شوهره یا خیلی چیزا رو تجربه نکرده ، من خودمم سنی ندارم ۲۶ سالم هس ولی تو دوران مجردیم کلی شکست عشقی داشتم اینا باعث شده خیلی راحتتر با مشکلات زندگیم کنار بیام ولی یه خانمی رو دیدم از ۱۷ سالگی ازدواج کردن الان ده سال از ازدواج شون میگذره بنده خدا انقدر وابشته شوهره و تمام ترسش اینکه شوهره طلاقش نده بره یه نفر دیگه رو بگیره  ادم واقعا دلش میسوزه🥺 قبلاها خیلی مینالیدم که چرا انقدر شکست عشقی داشتم ولی الان که فکر میکنم میبینم اون شکست ها بهم درس های مهمی دادن و قوی ترم کردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شکست عشقی پخته تر می‌کنه آدم رو ولی روح رو ضرر میزنه.یه تیکه از قلب آدم میمیره . باور و اعتماد آدم یمیمره ذوق بچگانه برای عشق میمیره .

خدا یه چیزی می‌دونه که میگه قبل ازدواج وارد رابطه نشید .

کسی که وابستگی افراطی به شوهر داره از مشکلات درونی و خانوادگیشه 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

الان خوب ازدواح کردی و سر گرم شدیمن یه بار بیشتر شکست عشقی نخوردم و سی سالمه و مجردم و دارم دق میکنم

عزیزم باید پوست کلفت بود در برابر مشکلات، من خودم یه دوس پسر داشتم انقدرررر عاشقش بودم که میمردم اگه بره یه زن دیگه بگیره ولی سرنوشت جوری شد که بهم نرسیدیم و من خوشحالم که بهم نرسیدیم و جالبتر اینجاست روزی که ازدواج کرد من اصلا به کتفمم نبود چون این دوره رو گذرونده بودم

الان میان میزننت😂😂

من بارها به دخترای نوجوون توصیه کردم در عین حفظ حریمتون، با پسر دوس بشید بذارید تجربه بدست بیارید

همه میگن چرا اینا رو میگی، دختر این سنی باید به فکر درسش باشه فلان

من خودم این راه رو رفتم و میدونم درسته و نتیجه داده، همه دوستام که برعکس من بودن و محدود بودن، به سن دانشگاه و جوونی که میرسن انقد تشنه این چیزا هستن که نمیدونن دارن چیکار میکنن با زندگیشون، و تو سن های بالا تازه شروع کردن این چیزا خیلی زشته واقعا،اصلا جلوه خوبی نداره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

کلاً دل کندن آدمو قوی می کنه.

آدمایی که دل کندن رو بلدن از نظر من تو زندگی می برن همیشه.

خیلی خوبه که آدم وابسته نباشه و از آدمای اشتباه زندگیش بتونه بگذره.

من خودم سن کم ازدواج کردم و ۴ سال بعدش جدا شدم الان که فکر می کنم می بینم بدم نشده همون جدایی خیلی تغییرم داد.

حالا چه طلاق چه جدایی از دوست تو مجردی آدمو عوض می کنه اگه تو گذشته گیر نکنه طرف و به خودش بیاد.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

الان میان میزننت😂😂من بارها به دخترای نوجوون توصیه کردم در عین حفظ حریمتون، با پسر دوس بشید بذارید ...

دقیقا آدم باید تجربه کسب کنه اگه چشم و گوش بسته بری تو رابطه تجربه بدستت نمیاد

خب ببین درسته تجربه به دست میاد ولی به چه قیمتی!! 

اکثریت این دوستان مشکلات درونی دارن 

بعدم اینکه برا یه رابطه سالم باید تلاش کرد ، رو خودمون کار کنیم اگه نشد برن پیش یه درمانگر 

گاهی وقتا یه رابطه و شکست قبل ازدواج ،بعد ازدواج آدم رو هم به گند میکشونه